×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 38: Françoise en Louis trouwden voor de derde keer met elkaar

Vriendin 38: Françoise en Louis trouwden voor de derde keer met elkaar
16.09.2015 - Redactie Vriendin

‘We kunnen gewoon niet zonder elkaar’


Drie keer trouwen met dezelfde man, dat gebeurt niet, zou je denken. Toch stapte Françoise (49) afgelopen zomer voor de derde keer in het huwelijksbootje met ‘haar’ Louis (53). Onder toeziend oog van hun kinderen Sylvester (29), Kristy (27) en Aldaïr (21). “Onze relatie is nu sterker dan ooit.”

Het huwelijk van Françoise en Louis vond op 1 juli plaats in het Brabantse Schaijk. Deze derde keer werden ze, extra bijzonder, in het bijzijn van hun kinderen in de echt verbonden. Zij waren de getuigen van dit derde huwelijk van hun ouders. De huwelijksambtenaar sprak van drie keer is scheepsrecht, en volgens Françoise en Louis zelf is dit écht de laatste keer. Ze waren elkaars eerste vriendje en vriendinnetje, er is nooit een ander in het spel geweest, en ze hopen dat ze nu voor altijd bij elkaar blijven. Aan Vriendin vertellen zij het bijzondere verhaal van hun drie huwelijken.

Versierpoging
Françoise: “Ik was pas veertien toen ik Louis voor het eerst zag. Tijdens een schoolpauze liep ik met mijn vriendin langs een pizzeria. Op Curaçao, waar we toen allebei woonden. We zijn daar allebei deels opgegroeid. Daar stond Louis, met zijn prachtige blonde krullen en mooie blauwe ogen. Wat een lekker ding, dacht ik. Die is van mij! Louis werkte in de pizzeria en in de weken daarna liep ik expres vaak langs, alleen maar om hem te zien. Soms dronk ik er een colaatje met mijn vriendinnen, zodat ik langer in zijn nabijheid kon zijn. Ik ontdekte dat hij rookte en vroeg hem op een keer om een sigaret. Niet dat ik zelf rookte, maar ik vond hem zo mooi, dat ik alles deed om contact met hem te krijgen. Toen ik hoestend en proestend een trekje nam, had Louis wel doordat ik helemaal niet rookte, maar dat dit een versierpoging was. Tot mijn grote geluk kregen we verkering. We spraken voor het eerst af bij mij thuis, waar op dat moment niemand was. Totdat mijn tante langskwam.

Lees het hele verhaal in Vriendin 37 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |