×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 38: Françoise en Louis trouwden voor de derde keer met elkaar

Vriendin 38: Françoise en Louis trouwden voor de derde keer met elkaar
16.09.2015 - Redactie Vriendin

‘We kunnen gewoon niet zonder elkaar’


Drie keer trouwen met dezelfde man, dat gebeurt niet, zou je denken. Toch stapte Françoise (49) afgelopen zomer voor de derde keer in het huwelijksbootje met ‘haar’ Louis (53). Onder toeziend oog van hun kinderen Sylvester (29), Kristy (27) en Aldaïr (21). “Onze relatie is nu sterker dan ooit.”

Het huwelijk van Françoise en Louis vond op 1 juli plaats in het Brabantse Schaijk. Deze derde keer werden ze, extra bijzonder, in het bijzijn van hun kinderen in de echt verbonden. Zij waren de getuigen van dit derde huwelijk van hun ouders. De huwelijksambtenaar sprak van drie keer is scheepsrecht, en volgens Françoise en Louis zelf is dit écht de laatste keer. Ze waren elkaars eerste vriendje en vriendinnetje, er is nooit een ander in het spel geweest, en ze hopen dat ze nu voor altijd bij elkaar blijven. Aan Vriendin vertellen zij het bijzondere verhaal van hun drie huwelijken.

Versierpoging
Françoise: “Ik was pas veertien toen ik Louis voor het eerst zag. Tijdens een schoolpauze liep ik met mijn vriendin langs een pizzeria. Op Curaçao, waar we toen allebei woonden. We zijn daar allebei deels opgegroeid. Daar stond Louis, met zijn prachtige blonde krullen en mooie blauwe ogen. Wat een lekker ding, dacht ik. Die is van mij! Louis werkte in de pizzeria en in de weken daarna liep ik expres vaak langs, alleen maar om hem te zien. Soms dronk ik er een colaatje met mijn vriendinnen, zodat ik langer in zijn nabijheid kon zijn. Ik ontdekte dat hij rookte en vroeg hem op een keer om een sigaret. Niet dat ik zelf rookte, maar ik vond hem zo mooi, dat ik alles deed om contact met hem te krijgen. Toen ik hoestend en proestend een trekje nam, had Louis wel doordat ik helemaal niet rookte, maar dat dit een versierpoging was. Tot mijn grote geluk kregen we verkering. We spraken voor het eerst af bij mij thuis, waar op dat moment niemand was. Totdat mijn tante langskwam.

Lees het hele verhaal in Vriendin 37 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!