×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 38: Françoise en Louis trouwden voor de derde keer met elkaar

Vriendin 38: Françoise en Louis trouwden voor de derde keer met elkaar
16.09.2015 - Redactie Vriendin

‘We kunnen gewoon niet zonder elkaar’


Drie keer trouwen met dezelfde man, dat gebeurt niet, zou je denken. Toch stapte Françoise (49) afgelopen zomer voor de derde keer in het huwelijksbootje met ‘haar’ Louis (53). Onder toeziend oog van hun kinderen Sylvester (29), Kristy (27) en Aldaïr (21). “Onze relatie is nu sterker dan ooit.”

Het huwelijk van Françoise en Louis vond op 1 juli plaats in het Brabantse Schaijk. Deze derde keer werden ze, extra bijzonder, in het bijzijn van hun kinderen in de echt verbonden. Zij waren de getuigen van dit derde huwelijk van hun ouders. De huwelijksambtenaar sprak van drie keer is scheepsrecht, en volgens Françoise en Louis zelf is dit écht de laatste keer. Ze waren elkaars eerste vriendje en vriendinnetje, er is nooit een ander in het spel geweest, en ze hopen dat ze nu voor altijd bij elkaar blijven. Aan Vriendin vertellen zij het bijzondere verhaal van hun drie huwelijken.

Versierpoging
Françoise: “Ik was pas veertien toen ik Louis voor het eerst zag. Tijdens een schoolpauze liep ik met mijn vriendin langs een pizzeria. Op Curaçao, waar we toen allebei woonden. We zijn daar allebei deels opgegroeid. Daar stond Louis, met zijn prachtige blonde krullen en mooie blauwe ogen. Wat een lekker ding, dacht ik. Die is van mij! Louis werkte in de pizzeria en in de weken daarna liep ik expres vaak langs, alleen maar om hem te zien. Soms dronk ik er een colaatje met mijn vriendinnen, zodat ik langer in zijn nabijheid kon zijn. Ik ontdekte dat hij rookte en vroeg hem op een keer om een sigaret. Niet dat ik zelf rookte, maar ik vond hem zo mooi, dat ik alles deed om contact met hem te krijgen. Toen ik hoestend en proestend een trekje nam, had Louis wel doordat ik helemaal niet rookte, maar dat dit een versierpoging was. Tot mijn grote geluk kregen we verkering. We spraken voor het eerst af bij mij thuis, waar op dat moment niemand was. Totdat mijn tante langskwam.

Lees het hele verhaal in Vriendin 37 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |