×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Sylvia verliet haar man voor haar minnaar, maar kreeg spijt

Vriendin 36: Sylvia verliet haar man voor haar minnaar, maar kreeg spijt
02.09.2015 - Redactie Vriendin

'Met hangende pootjes ging ik weer terug'


Sylvia verliet haar man voor haar minnaar, maar kreeg spijt Met hangende pootjes ging ik weer terug Sylvia (52) was getrouwd toen ze verliefd werd op een andere man. Ze besloot haar echtgenoot
te verlaten en koos voor een nieuwe start. Maar al snel kreeg ze spijt… “Mijn nieuwe leven bleek vreselijk.”
 
“Ik kende Peter (54) al voordat ik mijn man Arnoud ontmoette. Peter leerde ik tien jaar geleden kennen toen ik intern bij een ander fi liaal solliciteerde als administratief medewerker. Hij werd mijn nieuwe teamleider. Eerst vond ik hem maar nonchalant en op zichzelf. We hadden weinig contact. Ik begon hem net interessant te vinden toen ik merkte dat mijn nieuwe, langere reistijden me te zwaar werden. Omdat mijn privéleven daaronder leed, vroeg ik overplaatsing aan en ging terug naar mijn oude werkplek. Een jaar na mijn vertrek stuurde Peter me een mail. Of we eens konden afspreken? Ik zag niet in wat een etentje met een ex-collega voor kwaad kon. Ook was ik nieuwsgierig naar hoe het Peter en mijn oude collega’s verging. We gingen uit en hadden tot mijn grote verrassing een enorme klik. We konden samen goed praten en Peter maakte me vrolijk. Toen ik weer naar huis reed, had ik kriebels
in mijn buik.”
 
“De dagen na ons etentje dacht ik alleen maar aan Peter. We belden en mailden elkaar continu. Maar na een tijdje kwam ik erachter dat Peter met nog een andere vrouw aan het daten was. Ondanks dat we elkaar geen exclusiviteit beloofd hadden, voelde dat niet goed. Dat wilde ik niet. Ik besloot verder te gaan met mijn leven, zonder Peter. Anderhalf jaar later ontmoette ik Arnoud. Het was alsof we elkaar al jaren kenden. Mijn omgeving plaagde me omdat ik regelmatig hardop met de radio meezong, zo verliefd was ik.
 
Na een half jaar trok Arnoud bij me in en weer anderhalf jaar later trouwden we. Dolgelukkig waren we. En dat zouden we vast zijn gebleven als ik geen burn-out had gekregen. We waren toen vijf jaar samen. Mijn ouders vroegen in die tijd steeds meer zorg en ik voelde me onmisbaar op mijn werk. Ik vroeg te veel van mezelf. Toen mijn moeder naar een verzorgingshuis moest, stortte ik in. Ik durfde amper nog naar buiten, ook niet met Arnoud. Na een hyperventilatieaanval op een druk station lukte me helemaal niets meer. Ik voelde me vreselijk. Een mislukkeling. Hele dagen bracht ik huilend door. Arnoud wist niet wat hij met de situatie aanmoest. Waar was de vrolijke Sylvia gebleven? Hij keerde
steeds vaker in zichzelf. Samen een goed gesprek voeren lukte ons niet meer.
 
Lees het hele verhaal in Vriendin 36 en praat mee op het forum. 
Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |