×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: zijn Kristel, Karen en Josje veranderd in hun K3-tijd?

Vriendin 36: zijn Kristel, Karen en Josje veranderd in hun K3-tijd?
01.09.2015 -

In Vriendin 36 staat een interview met Karen Damen (40), Kristel Verbeke (39) en Josje Huisman (29). Na zeventien jaar stoppen ze met K3, maar eerst zoeken ze hun opvolgers in het tv-programma K3 zoekt K3. Zijn ze veranderd in hun K3-tijd?


Karen: “Vrienden die me lang kennen, zeggen dat ik nog precies dezelfde persoon ben als daarvoor. Natuurlijk ben ik wel wijzer geworden. Het werd eens tijd! Ik ben moeder geworden en ben nu volwassener en zelfverzekerder. En gelukkiger, omdat ik mocht doen wat ik al mijn hele leven wilde. Als K3 er niet was geweest, had ik misschien nog steeds in een discotheek gewerkt. Ik heb geen idee hoe mijn leven er dan had uitgezien.”

Kristel: “Ik heb het gevoel dat ik een bepaalde missie in mijn leven volbracht heb. Als we bijvoorbeeld Alle kleuren zingen, over verdraagzaamheid, of ‘Meneer de president, toe, gooi nu je liefdesbom’, word ik daar vrolijk van. Op zulke manieren hebben we kinderen toch een boodschap meegegeven, het zaadje geplant. Daarnaast hebben we families veel mooie herinneringen gegeven, daar ben ik heel trots op.”

Josje: “K3 heeft me wel een beetje veranderd. Ik kwam net van school in de grotemensenwereld terecht. Voor de groep ben ik verhuisd naar een ander land. Ik heb vooral veel geleerd.”

Vanaf 4 september zijn ze elke vrijdagavond om 20.30 uur te zien in het SBS6-programma K3 zoekt K3.

Plaats een reactie

Ken jij een echte K3-fan?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |