×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: zijn Kristel, Karen en Josje veranderd in hun K3-tijd?

Vriendin 36: zijn Kristel, Karen en Josje veranderd in hun K3-tijd?
01.09.2015 -

In Vriendin 36 staat een interview met Karen Damen (40), Kristel Verbeke (39) en Josje Huisman (29). Na zeventien jaar stoppen ze met K3, maar eerst zoeken ze hun opvolgers in het tv-programma K3 zoekt K3. Zijn ze veranderd in hun K3-tijd?


Karen: “Vrienden die me lang kennen, zeggen dat ik nog precies dezelfde persoon ben als daarvoor. Natuurlijk ben ik wel wijzer geworden. Het werd eens tijd! Ik ben moeder geworden en ben nu volwassener en zelfverzekerder. En gelukkiger, omdat ik mocht doen wat ik al mijn hele leven wilde. Als K3 er niet was geweest, had ik misschien nog steeds in een discotheek gewerkt. Ik heb geen idee hoe mijn leven er dan had uitgezien.”

Kristel: “Ik heb het gevoel dat ik een bepaalde missie in mijn leven volbracht heb. Als we bijvoorbeeld Alle kleuren zingen, over verdraagzaamheid, of ‘Meneer de president, toe, gooi nu je liefdesbom’, word ik daar vrolijk van. Op zulke manieren hebben we kinderen toch een boodschap meegegeven, het zaadje geplant. Daarnaast hebben we families veel mooie herinneringen gegeven, daar ben ik heel trots op.”

Josje: “K3 heeft me wel een beetje veranderd. Ik kwam net van school in de grotemensenwereld terecht. Voor de groep ben ik verhuisd naar een ander land. Ik heb vooral veel geleerd.”

Vanaf 4 september zijn ze elke vrijdagavond om 20.30 uur te zien in het SBS6-programma K3 zoekt K3.

Plaats een reactie

Ken jij een echte K3-fan?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |