×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: zijn Kristel, Karen en Josje veranderd in hun K3-tijd?

Vriendin 36: zijn Kristel, Karen en Josje veranderd in hun K3-tijd?
01.09.2015 -

In Vriendin 36 staat een interview met Karen Damen (40), Kristel Verbeke (39) en Josje Huisman (29). Na zeventien jaar stoppen ze met K3, maar eerst zoeken ze hun opvolgers in het tv-programma K3 zoekt K3. Zijn ze veranderd in hun K3-tijd?


Karen: “Vrienden die me lang kennen, zeggen dat ik nog precies dezelfde persoon ben als daarvoor. Natuurlijk ben ik wel wijzer geworden. Het werd eens tijd! Ik ben moeder geworden en ben nu volwassener en zelfverzekerder. En gelukkiger, omdat ik mocht doen wat ik al mijn hele leven wilde. Als K3 er niet was geweest, had ik misschien nog steeds in een discotheek gewerkt. Ik heb geen idee hoe mijn leven er dan had uitgezien.”

Kristel: “Ik heb het gevoel dat ik een bepaalde missie in mijn leven volbracht heb. Als we bijvoorbeeld Alle kleuren zingen, over verdraagzaamheid, of ‘Meneer de president, toe, gooi nu je liefdesbom’, word ik daar vrolijk van. Op zulke manieren hebben we kinderen toch een boodschap meegegeven, het zaadje geplant. Daarnaast hebben we families veel mooie herinneringen gegeven, daar ben ik heel trots op.”

Josje: “K3 heeft me wel een beetje veranderd. Ik kwam net van school in de grotemensenwereld terecht. Voor de groep ben ik verhuisd naar een ander land. Ik heb vooral veel geleerd.”

Vanaf 4 september zijn ze elke vrijdagavond om 20.30 uur te zien in het SBS6-programma K3 zoekt K3.

Plaats een reactie

Ken jij een echte K3-fan?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!