×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: Judith is verliefd op twee mannen

Vriendin 35: Judith is verliefd op twee mannen
26.08.2015 - Redactie Vriendin

'Stiekem vind ik het leuk dat hij nog aan me denkt'


Jarenlang had Judith (35) een geheime relatie met Leon, een getrouwde man. Ze beëindigde hun affaire, omdat hij niet voor haar wilde kiezen. Toen kwam Bart op haar pad: een betrouwbare man met wie ze kinderen wil. “Maar hoe gek ik ook op Bart ben, ik kan Leon niet vergeten.”

Judith: “Bijna elke nacht rond een uur of één, als Bart naast me ligt te slapen, licht het scherm van mijn iPhone op. Een appje. Soms kijk ik, meestal probeer ik het niet te doen. Ik weet ook zonder te kijken van wie het is: Leon, mijn ex-minnaar. Toen ik een half jaar geleden een relatie kreeg met Bart, hebben we onze jarenlange affaire beëindigd. Leon appt me stoute teksten: dat hij zin in me heeft, of hij stuurt alleen een ‘X’. Ik zou hem eigenlijk moeten zeggen dat hij me met rust moet laten. Maar dat kan ik niet. Stiekem vind ik het veel te leuk dat hij nog aan me denkt. Ook al ligt Bart naast me, mijn liefde, degene die voor honderd procent voor me gaat en me nooit verdriet zou doen, ik heb een zwak voor Leon. Ik brak met hem omdat ik onze situatie uitzichtloos vond en een man wilde met wie ik een toekomst kon opbouwen, niet omdat ik niet meer van hem hield. Want dat doe ik nog steeds.”

Lees het hele verhaal in Vriendin (35) van deze week of lees mee op het forum.

 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Hanne_Fonteyn wo 26 aug '15 19:21

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 do 27 aug '15 15:05

  Ik hoop dat Bart erachter komt en de relatie verbreekt.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 1 sep '15 12:43

  Hoezo vind je iemand leuk die er duidelijk niet om geeft of jij gelukkig wordt? Als hij echt om je zou geven zou hij het beste voor je willen en je met rust laten.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |