×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 35: Judith is verliefd op twee mannen

Vriendin 35: Judith is verliefd op twee mannen
26.08.2015 - Redactie Vriendin

'Stiekem vind ik het leuk dat hij nog aan me denkt'


Jarenlang had Judith (35) een geheime relatie met Leon, een getrouwde man. Ze beëindigde hun affaire, omdat hij niet voor haar wilde kiezen. Toen kwam Bart op haar pad: een betrouwbare man met wie ze kinderen wil. “Maar hoe gek ik ook op Bart ben, ik kan Leon niet vergeten.”

Judith: “Bijna elke nacht rond een uur of één, als Bart naast me ligt te slapen, licht het scherm van mijn iPhone op. Een appje. Soms kijk ik, meestal probeer ik het niet te doen. Ik weet ook zonder te kijken van wie het is: Leon, mijn ex-minnaar. Toen ik een half jaar geleden een relatie kreeg met Bart, hebben we onze jarenlange affaire beëindigd. Leon appt me stoute teksten: dat hij zin in me heeft, of hij stuurt alleen een ‘X’. Ik zou hem eigenlijk moeten zeggen dat hij me met rust moet laten. Maar dat kan ik niet. Stiekem vind ik het veel te leuk dat hij nog aan me denkt. Ook al ligt Bart naast me, mijn liefde, degene die voor honderd procent voor me gaat en me nooit verdriet zou doen, ik heb een zwak voor Leon. Ik brak met hem omdat ik onze situatie uitzichtloos vond en een man wilde met wie ik een toekomst kon opbouwen, niet omdat ik niet meer van hem hield. Want dat doe ik nog steeds.”

Lees het hele verhaal in Vriendin (35) van deze week of lees mee op het forum.

 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Hanne_Fonteyn wo 26 aug '15 19:21

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 do 27 aug '15 15:05

  Ik hoop dat Bart erachter komt en de relatie verbreekt.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 1 sep '15 12:43

  Hoezo vind je iemand leuk die er duidelijk niet om geeft of jij gelukkig wordt? Als hij echt om je zou geven zou hij het beste voor je willen en je met rust laten.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!