×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Interview met Dan Karaty

Interview met Dan Karaty
25.08.2015 -

In het nieuwe programma Dance, dance, dance is Dan Karaty (38) jurylid. Werk is belangrijk voor hem, maar zijn gezin gaat voor: als zijn vrouw Natasha, dochter Quinn of zoon Daniel hem nodig hebben, komt hij naar huis, naar Amerika. “De kinderen zijn mijn grote geluk.”


Fris en fruitig komt Dan Karaty aanlopen op het terras van het Amsterdamse hotel waar hij verblijft. Hij is weer even in het land vanwege opnamen voor het RTL 4-programma Dance, dance, dance. Dat Dan er zo wakker uitziet, is knap als je bedenkt dat hij pas deze ochtend, héél vroeg, is geland op Schiphol vanuit zijn woonplaats New Jersey, vlak bij New York.

Binnenkort kunnen we je nieuwe programma Dance, dance, dance zien. Vertel!
“Dat wordt te gek. Vijf koppels met minstens één en soms twee bekende Nederlanders doen bekende dansscènes uit films, clips en optredens na. Ze zijn geen professionele dansers, maar ik sloeg steil achterover toen ik zag hoe goed ze zijn. Ze werken keihard en dat zie je. Echt, je gaat versteld staan.”

Hoe vaak dans je zelf nog?
“Niet vaak. Ik reis veel, heb twee kinderen en heb daardoor geen tijd om nog in een dansstudio te komen. Bij elk programma dat ik maak, zie ik geweldige dansers. Daardoor besef ik dat ik het dansen best mis. Maar danser zijn is een fulltimebaan, je moet trainen en in vorm blijven. Ik ben fit en sport veel, maar het afgetrainde lichaam van een danser heb ik allang niet meer. Toch geloof ik dat ik het terug kan krijgen als ik er weer hard aan werk. Daar moet ik alleen niet te lang mee wachten.”

Lees het hele interview in Vriendin 35 van deze week.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |