×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Interview met Dan Karaty

Interview met Dan Karaty
25.08.2015 -

In het nieuwe programma Dance, dance, dance is Dan Karaty (38) jurylid. Werk is belangrijk voor hem, maar zijn gezin gaat voor: als zijn vrouw Natasha, dochter Quinn of zoon Daniel hem nodig hebben, komt hij naar huis, naar Amerika. “De kinderen zijn mijn grote geluk.”


Fris en fruitig komt Dan Karaty aanlopen op het terras van het Amsterdamse hotel waar hij verblijft. Hij is weer even in het land vanwege opnamen voor het RTL 4-programma Dance, dance, dance. Dat Dan er zo wakker uitziet, is knap als je bedenkt dat hij pas deze ochtend, héél vroeg, is geland op Schiphol vanuit zijn woonplaats New Jersey, vlak bij New York.

Binnenkort kunnen we je nieuwe programma Dance, dance, dance zien. Vertel!
“Dat wordt te gek. Vijf koppels met minstens één en soms twee bekende Nederlanders doen bekende dansscènes uit films, clips en optredens na. Ze zijn geen professionele dansers, maar ik sloeg steil achterover toen ik zag hoe goed ze zijn. Ze werken keihard en dat zie je. Echt, je gaat versteld staan.”

Hoe vaak dans je zelf nog?
“Niet vaak. Ik reis veel, heb twee kinderen en heb daardoor geen tijd om nog in een dansstudio te komen. Bij elk programma dat ik maak, zie ik geweldige dansers. Daardoor besef ik dat ik het dansen best mis. Maar danser zijn is een fulltimebaan, je moet trainen en in vorm blijven. Ik ben fit en sport veel, maar het afgetrainde lichaam van een danser heb ik allang niet meer. Toch geloof ik dat ik het terug kan krijgen als ik er weer hard aan werk. Daar moet ik alleen niet te lang mee wachten.”

Lees het hele interview in Vriendin 35 van deze week.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |