×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Interview met Dan Karaty

Interview met Dan Karaty
25.08.2015 -

In het nieuwe programma Dance, dance, dance is Dan Karaty (38) jurylid. Werk is belangrijk voor hem, maar zijn gezin gaat voor: als zijn vrouw Natasha, dochter Quinn of zoon Daniel hem nodig hebben, komt hij naar huis, naar Amerika. “De kinderen zijn mijn grote geluk.”


Fris en fruitig komt Dan Karaty aanlopen op het terras van het Amsterdamse hotel waar hij verblijft. Hij is weer even in het land vanwege opnamen voor het RTL 4-programma Dance, dance, dance. Dat Dan er zo wakker uitziet, is knap als je bedenkt dat hij pas deze ochtend, héél vroeg, is geland op Schiphol vanuit zijn woonplaats New Jersey, vlak bij New York.

Binnenkort kunnen we je nieuwe programma Dance, dance, dance zien. Vertel!
“Dat wordt te gek. Vijf koppels met minstens één en soms twee bekende Nederlanders doen bekende dansscènes uit films, clips en optredens na. Ze zijn geen professionele dansers, maar ik sloeg steil achterover toen ik zag hoe goed ze zijn. Ze werken keihard en dat zie je. Echt, je gaat versteld staan.”

Hoe vaak dans je zelf nog?
“Niet vaak. Ik reis veel, heb twee kinderen en heb daardoor geen tijd om nog in een dansstudio te komen. Bij elk programma dat ik maak, zie ik geweldige dansers. Daardoor besef ik dat ik het dansen best mis. Maar danser zijn is een fulltimebaan, je moet trainen en in vorm blijven. Ik ben fit en sport veel, maar het afgetrainde lichaam van een danser heb ik allang niet meer. Toch geloof ik dat ik het terug kan krijgen als ik er weer hard aan werk. Daar moet ik alleen niet te lang mee wachten.”

Lees het hele interview in Vriendin 35 van deze week.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!