×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Winnaar van de ontwerpwedstrijd van Vriendin & HappyRainyDays

29.03.2017 - Leuk hè, deze regenjas van HappyRainyDays. Het patroontje werd ontworpen door Iris. Zij won hiermee onze ontwerpwedstrijd! Deze vrolijke Vriendin-jas is vanaf nu te koop voor een speciale prijs.

Lees meer

1

Judith: 'Als hij niet afvalt, ga ik bij hem weg'

28.03.2017 - Toen Judith (29) haar vriend Coen (31) leerde kennen, waren ze allebei sportief. Maar nu wordt hij dikker en dikker, tot ergenis van Judith. "Ik werd zo chagrijnig toen hij zich weer op de appelflappen stortte."

Lees meer
Tineke Schouten: 'Als ik mag optreden voel ik me het allerlekkerst'

28.03.2017 - Al 35 jaar zit ze in het vak. Comédienne Tineke Schouten (62) speelt momenteel haar 23ste voorstelling, T-splitsing. Aan stoppen denkt ze nog niet, al zou ze best wat meer tijd willen hebben voor haar familie: “Ik ben een echt familiemens.”

Lees meer

1

Ruth verloor haar ongeboren kind en begeleid nu ouders bij het afscheid nemen van hun baby

22.03.2017 - Een paar dagen voor zijn geboorte verloor Ruth (44) haar baby. Haar ervaringen gebruikt ze nu om andere ouders te helpen. "Met mijn uitvaartonderneming begeleid ik ouders bij het verwelkomen en afscheid nemen van hun baby."

Lees meer
Vriendin 12: Maria is blij met de nieuwe liefde van haar ex

22.03.2017 - Een jaar geleden stelde Maria (41) haar ex René (43) voor aan Ilse (45). Sindsdien zijn zij een stel en wonen ze samen. Maria is alleen maar blij voor haar ex én voor hun negenjarige dochter Jessamy. "Ilse en Jessamy zijn dol op elkaar."

Lees meer
Lianne: ‘Toen mijn man ziek werd, leerden we onze vrienden écht kennen’

21.03.2017 - Lianne (48) en Edwin (53) hebben hun leven prima voor elkaar. Tot Edwin zo ernstig ziek wordt dat alles verandert. Ze kregen een andere kant van hun vrienden te zien. "Opeens waren ze verdwenen."

Lees haar verhaal
Katja Schuurman: 'Seks verbindt op een manier die verder reikt dan de daad zelf'

21.03.2017 - Tijdens de Boekenweek verschijnt de bundel Verboden Vruchten, met erotische verhalen en gedichten uit de literatuur die Katja Schuurman (42) heeft verzameld. Wat heeft zij met seks? “Het is een van de mooiere dingen in het leven, ik vind het belangrijk om daar open over te zijn.”

Lees meer
Angélique heeft last van vreselijke heimwee

16.03.2017 - Zo veel heimwee dat je er letterlijk ziek van wordt? Angélique (46) kan erover meepraten. Alles probeerde ze om toch op vakantie te kunnen. Zonder succes. Inmiddels heeft ze zich erbij neergelegd. “Ik gun iedereen een mooie vakantie. Als ik maar niet mee hoef.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 174 |

Inloggen

of log in via:

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum