×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Mirande: 'Mijn missie? Een betere zorg voor gehandicapten'

22.06.2017 - Bij de Mis(s)verkiezing strijden mooie vrouwen met een lichamelijke beperking om de titel. Dit jaar werd Mirande (41) gekroond tot Mis(s) 2017. “Mijn overwinning is het bewijs dat je altijd in jezelf moet geloven.”

Lees meer
Nu in de winkel: Vriendin Zomerspecial

21.06.2017 - Hoera het is zomer! Zonnige dagen, zwoele avonden en misschien ga je wel heerlijk vakantie vieren. Lekker thuis of tijdens een reis. In deze Zomerspecial vind je de mooiste stranden, vakantieblunders, de zomerhoroscoop en 22 pagina's puzzelen. Bekijk alvast de korte preview!

Video
Fokje is draagmoeder voor haar twee vrienden: 'Ik gun ze het geluk van een kind'

21.06.2017 - Omdat ze weet hoe bijzonder het is om kinderen te hebben, besloot Fokje (34) draagmoeder te worden voor haar vrienden Rick (28) en Nick (31). “Het lijkt me ontzettend mooi om mijn beste vrienden een kindje te schenken.”

Lees meer

2

3 vragen aan André Kuipers & win kaarten voor de SpaceXperience-LIVE

20.06.2017 - Spannend: zaterdag 11 november laat André Kuipers met SpaceXperience-LIVE in de Ziggo Dome het publiek ervaren hoe het is om in de ruimte te zijn.

Win!
Raimke: 'Via Facebook ontdekte ik dat mijn vriend vreemdging'

20.06.2017 - Raimke (31) had een jaar een relatie met Peet (34). Hoe verliefd ze ook was, ze had ook haar twijfels. Die onderbuikgevoelens bleken te kloppen: Peet bleek een flirt en vreemdganger zijn.

Lees meer
Everon Jackson Hooi: 'Acteren geeft me rust, even weg uit de realiteit'

20.06.2017 - Al twaalf jaar kennen we hem als Bing in Goede tijden, slechte tijden. Maar acteur Everon Jackson Hooi (35) heeft nog meer in zijn mars: hij heeft een eigen sieradenlijn en is hoofdredacteur van GTST Magazine. “Door een gebrek aan opleiding of ervaring laat ik me absoluut niet tegenhouden.”

Lees meer
Vilan schreef een boek over rouwen om je huisdier

14.06.2017 - Het is altijd verdrietig als een geliefd huisdier doodgaat. Uit eigen ervaring weet schrijfster Vilan hoe heftig het gemis van een dier kan zijn. “Verdriet om je huisdier is een taboe. Net als de diepe liefde die je als mens voor een dier kunt voelen.”

Lees haar verhaal
Moniek: 'De man die mijn familie doodde, was na acht maanden alweer vrij'

14.06.2017 - De automobilist die de ouders en het dochtertje van Moniek (40) doodreed, blijkt nu zijn straf deels te ontlopen. Moniek is er kapot van. Toch probeert ze zich op de toekomst te richten. “Ik doe nu wat mijn moeder wilde: ik brei slofjes voor zieke kinderen. Dat was haar droom.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 182 |

Inloggen

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum