Placeholder

Valentijnstips

Het duurt nog eventjes, maar wil je je lief op Valentijnsdag goed verrassen, dan kun je nu alvast beginnen met de voorbereidingen.

Het duurt nog eventjes, maar wil je je lief op Valentijnsdag goed verrassen, dan kun je nu alvast beginnen met de voorbereidingen.

Zelfgemaakte kaart
Geef een leuke, zelfgemaakte kaart. De kaart op onderstaande afbeelding maak je heel makkelijk door een hartje uit een rood velletje te knippen. In plaats van het hartje helemaal rond te maken, schuif je een centimeter op en knip je zo lang door tot je in het midden uitkomt. Trek de strookjes uit elkaar voor een leuk effect en plak het hartje aan de binnenkant van een kaart. Wanneer je partner de kaart opendoet, springt het hartje omhoog!

Fotocollage
Maak een fotocollage van jullie tweeën met jullie mooiste herinneringen: de eerste vakantie samen, jullie eerste huis, je eerste kindje en nog veel meer.

Lekker bakken
Ga de keuken in om koekjes met roze glazuur, brownie in een hartvorm of een kwarktaart met hartjes te bakken. Op Pinterest vind je heel veel inspiratie en doe-het-zelfideeën als je zoekt op Valentijnsdag.

Een mooie quote
Print een mooie liefdesquote, zoals deze bijvoorbeeld, uit en lijst die in. Je kunt veel leuke, lieve en grappige quotes vinden op Pinterest.

Ook kun je een quote op een hartje schrijven, zoals het voorbeeld hiernaast. Zeker weten dat je partner dat ook leuk vindt!

 

 

Een zelfgemaakt kunstwerk
Maak een mooi kunstwerk op een canvasdoek. Je kunt een hartje schilderen, plakken met letters of maak een touwkunstwerk. Lees hier hoe je dat doet.