Placeholder

Ceciel wilde altijd al een trio proberen: ‘Maar zijn vriend smaakte naar meer’

Ceciel fantaseerde al jaren over een trio. Ze wist niet hoe ze deze droom werkelijkheid moest maken, totdat ze Marcel leerde kennen.

Ceciel fantaseerde al jaren over een trio. Ze wist niet hoe ze deze droom werkelijkheid moest maken, totdat ze Marcel leerde kennen.

Ceciel: “Marcel bleek een wild seksverleden te hebben. Hij had weleens trio’s gedaan, zowel met twee vrouwen als met een vrouw en een goede vriend van hem: Theo. Zij raakten elkaar dan niet aan, maar waren wel vertrouwd en vrij genoeg om dit met elkaar te doen. Op een avond biechtte ik Marcel mijn wens op. Zou hij Theo niet eens kunnen uitnodigen?”

De ontmoeting met Theo

“In eerste instantie hield Marcel het af. Hij wilde mij niet delen, zeker niet met een vriend. Na een paar weken bedacht hij zich. Hij zou Theo aan mij voorstellen. Op voorwaarde dat we eerst een gewone ontmoeting zouden hebben en dat ik eerlijk zou zeggen wat ik van Theo vond. Marcels grootste angst was namelijk dat ik verliefd op zijn vriend zou worden.”

Een trio?

“Bij de afspraak die volgde was ik ervan overtuigd dat dit nooit zou gebeuren. Leuke vent hoor, die Theo, maar niet mijn type: te bijdehand, te stoer. Marcel was de enige voor mij. Daar was ik dan ook heel duidelijk in. Toen ik Marcel dit vertelde, heeft hij Theo ons plannetje verteld. Theo was verbaasd, maar zei direct ja. Hij het hem wel spannend om nog eens een trio te doen.”

Heerlijke lichamen

“Een maand later was het zover. Ik was ontzettend zenuwachtig, maar ook enorm opgewonden. Het overtrof mijn stoutste verwachtingen. Ik vond het heerlijk. Al die aandacht, al die handen, twee lichamen om afwisselend en tegelijkertijd aan te raken. Wel vond ik het moeilijk om mijn aandacht eerlijk te verdelen. Ik merkte dat ik meer naar Theo toetrok. Hij was natuurlijk nieuw voor mij. Bovendien had hij heerlijke lippen en een fantastisch lichaam. Eigenlijk mooier dan dat van Marcel… Gelukkig heeft die niets gemerkt.”

Lees ook: Annika date met twee mannen en kan niet kiezen

Steeds weer aan hem denken

“Na de seks is Theo vrij snel weggegaan en gaf Marcel en mij de ruimte om rustig na te praten. Dat was intiem en fijn, maar ondertussen dwaalden mijn gedachten steeds af. Ik moest telkens aan Theo denken. Wat jammer dat hij weg was en wat erg dat het er al op zat. We hadden afgesproken dat het bij één keer zou blijven, maar het smaakte naar meer. Veel meer.”

Verliefde gevoelens

“Dit is nu anderhalve maand geleden en Theo spookt nog steeds door mijn hoofd. Marcel weet van niets, gelukkig maar. Hij zou ongetwijfeld veel spijt hebben. En als hij het zou weten, zou ik Theo vast nooit meer zien. Nu is hij uitgenodigd voor Marcels verjaardag binnenkort. Ik voel me een bedrieger, maar ik tel de dagen tot ik Theo weer zie. Marcels angst is helaas toch uitgekomen. Volgens mij ben ik verliefd op zijn vriend en ik zou maar al te graag opnieuw het bed met hem delen.”

Annika date met twee mannen tegelijk: ‘Het is tijd om te kiezen. Ook al wil ik dat niet’