Placeholder

Esther had seks met een bekende Nederlandse acteur

Esther denkt nog vaak aan de avond dat ze seks had met een bekende Nederlander. ‘Stiekem vond ik het wel kicken dat een BN’er aandacht had voor mij.’

Esther denkt nog vaak aan de avond dat ze seks had met een bekende Nederlander. ‘Stiekem vond ik het wel kicken dat een BN’er aandacht had voor mij.’

Esther (36): “Hij stond naast me aan de bar. Het was druk en in de pauze van de band wilde iedereen iets bestellen. Ik probeerde al vijf minuten de aandacht van de barkeepster te trekken. Toen ik wanhopig naar hem keek, zei hij: ‘Laat mij maar.’ In no time had ik mijn drankjes. Ik bedankte hem en liep weer naar mijn vriendin, met wie ik een avond uit was. ‘Waaaaa’, schreeuwde ze, ‘zag je wie dat was? Dat heb jíj weer, hoor!’ Hij was een bekend acteur, vertelde ze, die eerst in soaps speelde en nu vooral in films. En die sinds kort weer single was.

Een bekend gezicht 

Toen ik zijn naam hoorde, ging er wel een belletje rinkelen. En ja, nu ze het zei: hij had inderdaad een bekend gezicht. Maar ik ben daar niet snel van onder de indruk. Acteren is ook maar gewoon een baan, toch? Ik lette verder dan ook niet zo op hem. Mijn vriendin wel. Ze probeerde zijn blik te vangen toen hij bij ons in de buurt kwam staan. Al snel werd duidelijk dat hij mij interessanter vond. Misschien juist omdat ik niet veel aandacht aan hem besteedde. Hij was leuk: knap, mooie ogen, een sexy lach. Niet veel later kwam hij bij me dansen en haalde nog een drankje voor me.

Beetje vlinders

Toen het concert was afgelopen, begonnen we te kletsen. Heel gezellig. Hij was leuk en spontaan. Totaal niet arrogant. Iets wat ik bij types zoals hij vaak verwacht. Hij vroeg me van alles, ook over mijn dochter van vijf, wier naam ik al snel had laten vallen. Ik moet toegeven dat ik vlinders in mijn buik kreeg. En dat ik het stiekem toch wel kicken vond dat een BN’er aandacht had voor mij. ‘Je grijpt hem wel, hoor. En ik wil alles weten’, giechelde mijn vriendin toen ze naar huis vertrok.

Paparazzi

Met hem ging ik ergens anders nog wat drinken. Het was er loeidruk, maar we werden meteen geholpen. Wat een luxe. Aan de bar legde hij zijn hand op m’n knie. ‘Ga je zo met me mee?’ fluisterde hij in m’n oor. Toen ik knikte, pakte hij mijn hand en leidde me naar buiten. Even schoot door mijn hoofd: als we maar niet op de foto worden gezet door paparazzi, maar gelukkig zaten we snel in een taxi. Hij nam me mee naar zijn huis. Een waanzinnige etage met een prachtige woonkamer. Hij opende een fles bubbels en duwde me zachtjes op de bank. Daar begonnen we te vrijen. Lief en teder. Hij was heel attent en zorgde ervoor dat ik aan mijn trekken kwam voordat hij een condoom tevoorschijn haalde.

One night stand

We hebben urenlang gevreeën. Tussendoor haalde hij hapjes uit de koelkast en kletsten we over van alles. Hij was zo aardig. Het was me wel snel duidelijk dat dit een one night stand was. Hij vertelde dat hij een paar dagen later naar het buitenland zou gaan en maakte geen enkele toespeling elkaar nog eens te zien. Daarom ben ik weggeslopen toen hij in slaap viel. Ik had geen zin in een ongemakkelijk ‘ontwaak-moment’. Bovendien moest ik mijn dochter alweer vroeg ophalen bij mijn ex. Ik kleedde me aan en vertrok stilletjes.

Stiekem een foto

Oké, ik beken: ik heb stiekem een foto van hem gemaakt. Ik wilde dit moment toch vastleggen. En als bewijs aan mijn vriendin laten zien. Ze was stikjaloers, maar vond het ook heel leuk voor me. Ik heb haar laten beloven niemand iets te vertellen. Zelf heb ik ‘het nieuws’ verder alleen met mijn zus gedeeld. Ik wil hem niet in diskrediet brengen door het rond te bazuinen. Dat verdient hij niet. Het was gewoon een leuk avontuurtje. Voor hem én voor mij!”