Placeholder

Simone’s ontslag geeft haar seksleven een boost

‘Ik doe het huishouden in sexy lingerie.’

‘Ik doe het huishouden in sexy lingerie.’

Simone (29): “Een paar maanden geleden kreeg ik te horen dat ik mijn baan zou verliezen. Jammer, ik had het naar mijn zin. En iets nieuws vinden is niet makkelijk. Mijn man ving me geweldig op: hij hoorde avondenlang mijn gezeur aan. Op de dag dat ik thuis kwam te zitten, dacht ik: nu kan ik wel blijven klagen en sip zijn, maar ik kan er ook het beste van maken. En dus besloot ik dat Robert, als dank voor al zijn steun, daar wel de vruchten van mocht plukken. Sinds het begin van onze relatie hadden we allebei evenveel in het huishouden gedaan. Als je beiden fulltime werkt, is dat niet meer dan logisch, vind ik. Ons huis was op het oog best netjes, maar kon wel een flinke schoonmaakbeurt gebruiken. Toen Robert de deur uit was, besloot ik onze badkamer aan te pakken. Maar voordat ik begon, haalde ik mijn meest sexy lingerie uit de la en trok dat aan. Ook deed ik kousen aan en hoge hakken. Zo ging ik aan de slag. Met mijn mobiel en selfiestick in de aanslag. Want terwijl ik aan het werk was, maakte ik foto’s van mezelf en die stuurde die naar Robert. Die zat op zijn werk en wist niet wat hem overkwam!

Rond één uur hoorde ik zijn sleutel in het slot. Hij was in zijn lunchpauze snel naar huis gekomen om me bezig te zien. Ik poetste in uitdagende poses verder. We kregen allebei zin in seks, maar besloten het tot die avond uit te stellen. Toen hij thuiskwam, stond ik te koken. Nog steeds in mijn uitdagende setje. En toen waren we niet meer te houden. Het vuur onder de pannen heb ik uitgedraaid en hij tilde me op het aanrecht. ‘Zo mag je me vaker verrassen’, zei hij na afloop. Een paar dagen later was het zijn thuiswerkdag. Hij zat boven op zolder achter zijn computer. Nadat ik in de woonkamer een paar sollicitatiebrieven had geschreven, besloot ik ons huis verder aan te pakken. Nadat ik beneden had gestofzuigd, liep ik de trap op naar de zolder. Robert begon te zuchten toen hij de stofzuiger hoorde. ‘Je weet toch dat ik aan het werk ben’, begon hij geërgerd. Zijn irritatie verdween direct toen hij opkeek. Opnieuw stond ik in lingerie voor hem. Mijn haar had ik opgebonden met een stofdoek. Er staken wat plukjes haar slordig onderuit, het had me een kwartier gekost om het er zo nonchalant uit te laten zien. Hij begon te lachen en stopte meteen met werken. Zijn ogen volgden me terwijl ik de hele zolder stofzuigde. Toen ik klaar was, zette ik de stofzuiger uit.

‘Volgens mij is er nog een ander klusje dat ik moet doen’, zei ik met een brede lach. Ik kroop onder zijn bureau en maakte zijn broek los. Mijn show als sexy huisvrouw had hem flink opgewonden, merkte ik al snel. Sindsdien doe ik dit soort showtjes en spelletjes vaker. Mijn ontslag heeft dus toch voor iets heel goeds gezorgd. Toen we allebei nog werkten, vreeën we bijna alleen in bed. Nu hebben we veel nieuwe dingen uitgeprobeerd. Bijkomend voordeel is dat ons huis schoner is dan ooit! Robert zegt wel eens plagend dat hij het niet erg zou vinden als ik geen werk meer vind. Hij geniet er wel van, zo’n gedienstig vrouwtje dat niet alleen het huis, maar ook hem zo grondig onder handen neemt. Zelf kijk ik er wel naar uit om weer aan de slag te gaan. Als het meezit, kan ik binnenkort ergens beginnen. Maar ik ben er trots op dat ik deze periode van werkloosheid zo inventief heb weten te overbruggen.”

Lees ook ► Kim en haar man hadden seks met een ander stel