Placeholder

Sandy: ‘Het windt me op te doen wat hij me opdraagt’

‘Ik draag geen slipje als ik samen met mijn uitga.’

‘Ik draag geen slipje als ik samen met mijn uitga.’

Sandy (28): “Sinds ik Matthijs ontmoet heb, is er een wereld voor mij opengegaan. Ik ben me veel sensueler gaan voelen. Dat komt omdat Matthijs houdt van een lang voorspel. Hij kan me soms een hele dag teasen. Al voordat hij me überhaupt aanraakt, kan ik in extase raken. Compleet nieuw: de exen die ik heb gehad, waren niet avontuurlijk. Matthijs zei bij onze eerste ontmoeting al: ‘Als je met mij in zee gaat, zul je ontdekken dat erotiek een totaal andere dimensie krijgt.'  

Pfff, wat arrogant, dacht ik toen. Maar hij intrigeerde me wel, deze knappe man, tien jaar ouder dan ik, die ik via internet had ontmoet. ‘Je bent toch geen SM-meester, hè?’ vroeg ik hem nog – want daar moet ik niets van hebben. ‘Ik word wel je meester, maar ik zal je nooit pijn doen’, antwoordde hij. Dat klopt. Bij zijn hele voorspel raakt hij me zelfs met geen vinger aan. Wat hij doet om me op te winden, is me opdrachten geven. Als ik op mijn werk zit bijvoorbeeld. Dan appt hij dat hij binnen vijf minuten een foto van mijn tepel wil hebben. Dan haast ik me naar het keukentje. Met hartkloppingen schuif ik daarna weer achter mijn computer, blij dat ik niet betrapt ben. Maar ik gehoorzaam, want het windt me op om te doen wat hij me vraagt.

Ik word ook altijd beloond. Met een pikante foto van hem. Of met een speeltje, als we elkaar weer zien. Dan gebiedt hij me die voortaan altijd bij me te hebben. En daar dan weer foto’s mee te maken of mezelf een orgasme te bezorgen op een gekke plek. Als bewijs wil hij een geluidsbestand. We gaan er telkens verder in. Moest ik het eerst nog doen op een parkeerterrein langs de snelweg, nu krijg ik dat soort opdrachten als ik op feestjes ben. Met rode wangen loop ik dan naar een geschikte plek te zoeken. Ik ben een keer in de schuur gedoken. De gedachte dat Matthijs op dat moment aan me denkt en wacht op een foto of filmpje, brengt me buiten adem.

Het leukste vind ik het als we samen uitgaan. Ook dan heeft hij opdrachten voor me. Onlangs gingen we uit eten. Ik droeg jarretels. We zaten net aan ons voorgerecht toen hij zei: ‘Je gaat zo naar het toilet en dan trek je je slipje uit. Ik wil dat je hem aan mij geeft.’ Mijn hart zat in mijn keel. Het rokje dat ik droeg was nogal kort, straks zou iemand een glimp opvangen! Maar ik deed het, natuurlijk. Nadat ik Matthijs mijn slipje had gegeven en met mijn benen strak tegen elkaar aan gedrukt ging zitten, zei hij: ‘En nu anderen uitdagen.’ Ik denk niet dat iemand iets gezien heeft, maar ik heb regelmatig mijn benen een tikje gespreid. Het voelde ontzettend spannend. Na het etentje zijn we nog uitgeweest. Stond ik daar midden op de dansvloer, zonder slipje. Het voelde heel ondeugend. Toen we bij een drukke bar stonden, heeft Matthijs me stiekem gestreeld. Ik dacht dat ik uit elkaar zou ploffen. Gelukkig stelde Matthijs toen voor om naar huis te gaan. Daar scheurden we elkaar bijna de kleren van het lijf. Komende vrijdag gaan we weer uit. Matthijs heeft mij nu al gezegd dat ik mijn slipje deze keer meteen thuis kan laten. En voor de dag ervoor heeft hij mij een brazilian wax cadeau gedaan. Ik ben benieuwd wat hij deze keer van plan is…”

Lees ook ► Kim en haar man hadden seks met een ander stel