Placeholder

Fabienne en haar vriend hebben een tijd gewacht met seks

‘Al dat opgebouwde verlangen, echt een prachtige eerste keer.’

‘Al dat opgebouwde verlangen, echt een prachtige eerste keer.’

Fabienne (43): “Toen we elkaar weer zagen na mijn vakantie, toen eindelijk alles mocht van onszelf, zijn we samen gaan douchen. Teder kleedde Mark me uit. Hij trok mijn jurk over mijn hoofd, maakte mijn beha los. Voor het eerst zagen we elkaar helemaal naakt. En terwijl het warme water langs ons stroomde, voelden we elkaars lichaam. Na al het opgebouwde verlangen liet alleen dat al me naar adem happen, en toen hij me inzeepte, stond ik letterlijk te trillen op mijn benen. Daarna liepen we naar mijn bed. De opwinding was voelbaar. We keken elkaar diep in de ogen, een onvergetelijk moment. Pas na een tijdje begonnen we wilder te vrijen, verloren we ons in lust. En toen was er geen houden meer aan. Een prachtige eerste keer.

Mark en ik kenden elkaar zes weken en hadden ‘echte seks’ bewust uitgesteld. Na verschillende vaste relaties hadden we allebei een vrij wilde tijd achter de rug, met een hoop dates via Tinder. Met onenightstands of relaties die vooral om seks draaiden. Toen we elkaar ontmoeten – niet digitaal maar op een feestje – wisten we al snel dat we het nu anders wilden doen. Overigens begon ons contact vriendschappelijk, we hadden gewoon een leuk gesprek op die verjaardag. Maar wel zo leuk, dat we na een tijdje begonnen te appen en te mailen. In no time zat Mark voortdurend in mijn hoofd. Toch hield ik hem op afstand: ik zou op vakantie gaan en wilde daarvan genieten in plaats van steeds naar iemand verlangen. Sowieso had ik me voorgenomen een tijdje single te blijven. Maar ik kon niet om Mark heen, het gevoel werd te sterk en we besloten toch af te spreken.

Dat moment dat ik hem weer zag, in het park: wow! Ik was al verliefd geraakt via mail en app, maar nu sloeg echt de bliksem in. Vier uur lang hebben we ongegeneerd als pubers zitten zoenen. Het voelde zó goed! Het smaakte ook absoluut naar meer, liefst had ik hem meteen mee naar huis gevraagd. Maar we zijn keurig allebei naar ons eigen huis gegaan. Hierna hebben we elkaar nog een paar keer ontmoet, telkens in het openbaar. En we raakten niet uitgepraat, er was zo’n klik. We raakten ook niet uitgezoend, gênant gewoon! De dag voor mijn vakantie nodigde ik hem bij me thuis uit. Voor een picknick op mijn bed. In ondergoed en dat zou niet uitgaan, zo was onze deal. Géén seks, maar verder mocht alles. Het was misschien wel de opwindendste middag van mijn even. Want juist door de strikte beperking was het zo spannend, was iedere aanraking heel erotisch. Zijn zoenen in mijn hals brachten me compleet in extase.

Het was niet eenvoudig om ons aan onze afspraak te houden, maar de koude douche die we hadden afgesproken bij extreme opwinding bleek niet nodig. We remden elkaar telkens net op tijd af. Prachtig was het, en zó liefdevol. De dag erna vertrok ik voor twee weken op vakantie. Ik dacht aan niemand anders dan aan Mark en we hebben continu contact gehad. Na die laatste intieme middag verlangden we nog meer naar elkaar, onze stemmen sloegen over wanneer we het erover hadden. Toen ik thuiskwam, stond hij op Schiphol en thuis waren we echt niet meer te houden. Het was een prachtige start van onze relatie. Ik kan het iedereen aanraden: niet te snel alles doen in bed. Die spanning zorgvuldig opbouwen, dat kan echt maar één keer, en daar moet je van genieten!”

Lees ook ► 'Als wij een vergaderruimte boeken, is dat niet voor overleg'