Placeholder

Monique (28): ‘Ik heb een spannende langeafstandsrelatie’

‘Hij doucht in Amerika, ik hier… mét onze selfiestick.’

‘Hij doucht in Amerika, ik hier… mét onze selfiestick.’

Monique (28):  “Toen ik Rob ontmoette, vertelde hij al snel dat hij vier maanden later voor een jaar naar Amerika zou gaan, voor zijn werk. Dat leek nog heel ver weg, en doordat ik net uit een vaste relatie kwam en me toch niet meteen wilde binden, stond ik er verder niet bij stil. Ik bleef met hem flirten die avond, bij het afscheid volgde een zoen en toen we dat weekend samen naar de dierentuin gingen, eindigden we in mijn bed. Daar klikte het ontzettend, het was al snel duidelijk dat dit geen onenightstand zou zijn.

Het onverwachte gebeurde: binnen een paar weken was ik verliefder dan ik ooit was geweest. Zo zie je maar weer, liefde valt niet te sturen. Toen ik mijn foute ex ontmoette, wilde ik dolgraag een vriend – te graag, weet ik nu, want we pasten totaal niet bij elkaar – en juist nu ik er niet op zat te wachten, ontmoette ik de man van mijn leven. Op het moment dat hij zijn koffers moest pakken, waren Rob en ik allebei ten einde raad. Ik, omdat ik hem verschrikkelijk zou gaan missen; hij, omdat hij bang was dat ik een ander zou ontmoeten. Maar ik heb gezworen op hem te wachten.

Hij is de man die ik wil en dit jaar zonder elkaar overleven we wel. Inmiddels is hij vijf maanden weg. Er zijn veel moeilijke momenten geweest. Hoewel we elkaar dagelijks spreken via Skype, is het toch heel anders. Ik mis zijn knuffels. En de seks! We waren nog zo verliefd, dat we wel twee, drie keer per dag met elkaar vreeën en nu moeten we het dus zonder elkaar stellen.Terwijl mijn lichaam nog altijd tintelt van de vlinders en ik continu zin heb. Hoewel er natuurlijk niets kan tippen aan fysiek contact, hebben we gelukkig een manier bedacht om nog steeds ‘seksfeestjes’ te bouwen, zoals wij dat noemen. We plannen momenten dat we samen thuis zijn – dat is soms even puzzelen vanwege het tijdsverschil – en maken er dan wat spannends van.

We hebben allebei een selfiestick, zetten onze mobiel op de luidspreker en gaan dan bijvoorbeeld douchen. In de badkamer moeten we flink schreeuwen om elkaar te verstaan, zeker als het water stroomt, en die selfiestick vasthouden is ook niet simpel. Maar het is wel de moeite waard! We zepen onszelf dan helemaal in en doen alsof we bij elkaar zijn. Mijn handen worden zijn handen, zijn handen de mijne. Dan streel ik over mijn borsten en glijd met mijn vingers tussen mijn dijen. Ik weet dat ik hem daar wild mee maak.

Zelf raak ik ook vreselijk opgewonden als ik hem zie staan, met zijn borsthaar vol schuim dat in een streep naar beneden loopt. Dat lijf van hem, die schouders. En die billen! Als hij me daar een blik op gunt, houd ik het niet meer. Zo is soloseks heel anders dan wanneer je echt alleen bent. We gaan ook geregeld op bed liggen, en laten dan zien hoe we het met onszelf doen.

Met wat dirty talk erbij bereiken we fantastische hoogtepunten. Ook sturen we elkaar regelmatig foto’s en filmpjes. Verder praten we over talloze andere dingen: het draait niet alleen om seks tussen ons. Natuurlijk kan er niets tippen aan echt contact. Daarom vliegen we zo vaak het maar kan naar elkaar toe. Ik ben nu twee keer bij hem geweest en hij is één keer teruggekomen. Gelukkig zijn we al bijna op de helft. Als hij over zeven maanden terugkomt, gaan we samenwonen. Wat kijk ik ernaar uit dat we alle dagen bij elkaar in bed liggen!”