Placeholder

Cynthia (34) heeft seks met haar personal trainer

‘De coolingdown is onze warming-up.’

‘De coolingdown is onze warming-up.’

Cynthia (34): 

“Mike was nota bene een ‘verjaardagscadeautje’ van mijn schoonmoeder, die nogal ruim in haar geld zit. En ik maakte me er nog wel zo kwaad over. Ja, ik wist ook wel dat ik was aangekomen sinds mijn zwangerschap en ja, natuurlijk moesten die kilo’s er een keer af. Maar ik vond dat eerste jaar als moeder al best pittig; moest ik dan ook nog echt alweer in maatje 38 passen?

Mijn schoonmoeder vond kennelijk van wel, want ze gaf me twintig sessies bij een personal trainer cadeau. Ik lachte schaapachtig, maar inwendig kookte ik. ‘Ze bedoelt het goed’, zei mijn man die avond. En: ‘Maak je niet zo druk, je was zelf toch ook al van plan om te gaan sporten?’ Ja, maar wel op eígen initiatief! Aan de andere kant: ik zag vreselijk op tegen de lessen die ik vroeger in de sportschool volgde… Eén-op-één-begeleiding, thuis nog wel, zou best prettig zijn. Zelf vond ik dat te duur, nu kreeg ik het op een presenteerblaadje. Ik wachtte een paar weken en toen belde ik Mike, de personal trainer. We maakten een afspraak voor een dag waarop mijn dochtertje naar de crèche zou gaan.

Ik had haar net naar de crèche gebracht en mezelf in sportkleding gehesen, toen hij aanbelde. Toen ik de deur opende, werd ik omvergeblazen door de man die ik zag: blond haar in een staartje, bijna twee meter lang, een sickpack en enorme spierballen… Zijn lach maakte het helemaal af: zo charmant, zo sexy. Mijn hart sloeg drie keer over. Nerveus liet ik hem binnen. Hij had een grote tas bij zich met sportattributen. Na een korte intake – mét weegmoment, afschuwelijk! – gingen we aan de slag.

Wat voelde ik me lomp en onaantrekkelijk… Meer dan ooit was ik me bewust van mijn overgewicht. En ik wist meteen die eerste les al: ik ga er alles aan doen om in rap tempo af te vallen. Niet voor mijn man en al helemaal niet voor mijn schoonmoeder, maar voor deze hunk. De dagen erna deed ik trouw de oefeningen die Mike me had gegeven. En ik vond het nog leuk ook!

Ik raakte vooral verslaafd aan de hoelahoep die hij had achtergelaten. Ook nam ik mijn voedingsgewoonten streng onder de loep. De tweede keer dat Mike mij kwam trainen, was hij opgetogen dat ik de instructies zo goed opgevolgd had. En er was al bijna twee kilo af. We gingen opnieuw aan de slag. Per week werd onze band intiemer. We maakten grapjes en kletsten over van alles. En ik ging er steeds beter uitzien. Dat ontging Mike niet. Hij begon te flirten. En ik flirtte terug. Niet netjes tegenover mijn man, met wie ik sinds de bevalling nog maar heel weinig seks had.

Na de achtste les gebeurde het onvermijdelijke. Tijdens de coolingdown zoenden we. Zo werd de coolingdown een warming-up. Want toen ik daarna bezweet onder de douche sprong, kwam Mike erbij. We zeepten elkaar helemaal in, hij drukte me tegen de muur en we vreeën de sterren van de hemel.

Nadat hij was vertrokken, schaamde ik me. Maar diezelfde middag stond ik alweer te hoelahoepen, dromend over een superstrakke buik om Mike mee te verleiden. Sinds die keer gaat het elke week hetzelfde. We sporten eerst, alsof er niets aan de hand is. En daarna duiken we op elkaar. Soms onder de douche, maar ook in bed.

Ja, het bed van mijn man en mij, waarin verder zelden iets gebeurt. Maar met Mike gebeurt er genoeg, hij is zo ongelofelijk lekker. Mijn schoonmoeder zou eens moeten weten wat een geweldig cadeau ze me heeft gegeven… Ik hoop dat Mike ook blijft komen als mijn twintig lessen erop zitten. Ik mag dan al bijna op mijn streefgewicht zijn, ik wil hem niet kwijt.”