×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin daghoroscoop

Jouw daghoroscoop
12.09.2012 -

Dit is jouw daghoroscoop voor 12 september:


Boogschutter
Kun je het vandaag opbrengen om even naar de ander te luisteren, Boogschutter? Dat is wel het minste wat je kunt doen. Hij of zij vraagt al zo weinig van je.

Kreeft
In gezinnen beginnen de onderlinge verhoudingen langzaam te verschuiven en niet iedereen kan daar even goed mee omgaan. Een nieuwtje over een bekende kan je achterover doen slaan van verbazing.

Leeuw
Het verschil tussen je inkomsten en uitgaven is de laatste tijd wel érg groot geworden, beste Leeuw. Je leeft op te grote voet en dat is te merken aan het saldo van je spaarrekening.

Maagd
Iemand die je door en door dacht te kennen weet je vandaag te verbazen met een onverwachte actie. Je respect voor deze persoon neemt nog verder toe.

Ram
Je hebt iets nodig om je creatieve talenten op te kunnen botvieren, Ram. Maak jezelf blij en pak die oude hobby waar je vroeger zoveel plezier in had weer op!

Schorpioen
Durf ook te vrágen om een beetje waardering voor je tomeloze inzet, beste Schorpioen. Op dit moment neemt een aantal mensen jouw inspanningen voor lief.

Steenbok
Je spreekt vandaag in raadselen en je dierbaren kunnen je even niet meer volgen. Zelf weet je echter precies wat je te doen staat en daar heb je niemand anders voor nodig.

Stier
Dit is de stilte voor de storm, Stier. Het zou binnenkort best eens knallende ruzie kunnen worden. Er is niet veel voor nodig om de vlam in de pan te doen slaan.

Tweeling
Je drijft vandaag je zin door en walst over alles en iedereen heen. Dat komt je op heel wat verontwaardigde blikken te staan, maar daar kun jij je even niet druk om maken.

Vissen
Er bestaat helaas geen tovermiddel om al je zakelijke problemen in één klap op te lossen, Vis. Begin eerst eens met het ontwarren van al die knopen.

Waterman
In je drang naar voren duw je heel wat lastige mensen opzij en daar is niet iedereen even blij mee. Dit is echter niet het moment om je daar iets van aan te trekken.

Weegschaal
Stilstand op het professionele vlak kan tot aanhoudende gevoelens van onvrede leiden. Verbreed je interessegebied en probeer jezelf opnieuw uit te vinden.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie