Placeholder

Dag 17: Park de Watersnip in Petten

De een na laatste dag begon vroeg. Om 7.30 uur zaten Ella Mae, Salina en Elvira al in de Ford Kuga, op weg naar Petten!

De een na laatste dag begon vroeg. Om 7.30 uur zaten Ella Mae, Salina en Elvira al in de Ford Kuga, op weg naar Petten!

Tijdens onze tour zien we nog eens wat van Nederland! Onze eerste stop was Castricum, omdat daar ons rode busje op ons stond te wachten. Vanaf daar reden we met het busje en de Ford Kuga naar onze bestemming van vandaag: Park de Watersnip in Petten.

Er waren wat spetters onderweg en de lucht was grijs, maar we hadden er alle vertrouwen in dat het een mooie dag zou worden. Helaas was niet iedereen zo positief gestemd, want er stond bijna niemand meer op de camping. Jammer, want we hadden juist zo'n leuk programma in petto! Gelukkig kwamen er nog wel wat mensen uit Petten en omstreken langs om de goodiebag op te halen met de bon uit Vriendin. Een kopje koffie en een plak koek van Bolletje ging er bij de meesten ook wel in!

Nadat er een paar gasten waren geweest bleef het echter erg stil. Het weer werkte ook niet erg mee, want het werd steeds kouder en natter. Helaas hebben we daarom de Sjoel je slank-wedstrijd niet door kunnen laten gaan en ook Rimmel werd afgebeld. Een kort dagje dus in Petten, maar toch zeker leuk dat we ook hier weer hebben kunnen bijkletsen met een aantal lezeressen!