×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag 18: Camping De Nollen in Callantsoog

Dag 18: Camping De Nollen in Callantsoog
27.08.2014 -

De laatste dag van Vriendin on Tour was op Camping De Nollen in Callantsoog.


Dag 18, en ook meteen de laatste dag van Vriendin on tour, begon heel mooi. Wij (Suzette, Mandy en Elvira) hadden ons plekje gevonden en begonnen alles heel netjes neer te zetten voor onze eerste Vriendin-bezoekers. Toen alles eenmaal was uitgeladen begon het keihard te regenen. Wij gooiden alles snel weer in de bus en gingen er daarna zelf ook in zitten.

Na wat fikse regendruppels konden wij weer verder met de dag en kregen onze eerste bezoekers met bonnen een geweldige GOODIEBAG! Ons koffie/thee en Bolletje ontbijtkoekmomentje ging goed totdat het weer begon te regenen. Wat een pech zo'n laatste dag. Maar wij moesten en zouden er alsnog een gezellig dagje van maken en besloten om lekker binnen in de kantine te gaan sjoelen. En daar ging de strijd er hard aan toe, wat waren ze blij met onze geweldige prijzen.

Na het sjoelen was het tijd om opgemaakt te worden en de nagels te lakken. Gelukkig was het weer volledig omgeslagen en hadden we zelfs een zonnetje.
Er kwamen heel wat Vriendin-fans langs die niet op de camping verbleven, maar die het heel leuk vonden om Vriendin on tour te ervaren.
De twee zussen Astrid en Linda met een dochtertje Jill waren de hele dag bij ons en hebben zich mooi laten maken door de visagist. Wat een toppers waren dat!

De dag was ten einde en we gingen in het busje weer terug naar huis met leuke verhalen. We hebben het erg naar ons zin gehad. Iedereen die ons kwam opzoeken op camping de Nollen, onwijs bedankt.

Tot volgend jaar!
 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie