Placeholder

Dag 16: Kennemer duincamping Geversduin in Castricum

Op dag 16 gaat Vriendin on Tour de natuur in op Kennemer duicamping Geversduin in Castricum.

Op dag 16 gaat Vriendin on Tour de natuur in op Kennemer duicamping Geversduin in Castricum.

Een sprookjesachtig mooie camping, dat is Kennemer Duincamping Geversduin in Castricum. Midden in de bossen, gelegen naast de duinen en het strand, komt iedereen die van natuur houdt aan zijn trekken. Kampeerders kunnen hun tent of caravan neerzetten op de meest prachtige staanplaatsen en mensen die van het comfort van een huisje houden, kunnen terecht in een van de vele bijzondere accommodaties. Wat te denken van overnachten in een Strandhuisje? Of in een Groentehuisje, compleet met moestuin? Je kunt zelfs logeren in een heuse Hobbit-woning!

Vriendin’s Sonja en Elvira kijken hun ogen uit. Bijna zouden ze het Vriendin-busje stallen om zelf te gaan kamperen, maar er is werk aan de winkel. Alhoewel, als je dit werk kunt noemen. Ook voor ons is dit een uitje. Van heinde en verre komen lezeressen om hun goodiebag op te halen. Een kijkje in de goedgevulde tas is al een feestje. Haast alle vrouwen blijven een kopje koffie of thee drinken om daarna een potje te sjoelen. Iedereen deed mee voor de lol. Niemand verwachtte grote prijzen. Groot was dan ook de verrassing toen de gelukkigen winnaressen naar huis gingen met een parfum, een horlogeset of een kekke fietsmand. En niet zonder dat Nadine van Rimmel hun nagels mooi gelakt had of make-up-advies had gegeven. 

De dag vloog voorbij. Jammer! Op de camping is een Belevingspad, een Vlindertuin en een speciale Dierenroute die we graag hadden willen wandelen. Reden dus om nog eens terug te komen.