×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag 14: Droompark Buitenhuizen in Velsen-Zuid

Dag 14: Droompark Buitenhuizen in Velsen-Zuid
19.08.2014 -

Wat een regenachtige dag leek te worden, werd een droge en soms zelfs zonnige dag op de leuke camping Droompark Buitenhuizen!


Yes! We mogen naar de camping! Donderdag 14 augustus vertrokken we (Stephanie, Sanne en Joantien) naar camping Droompark Buitenhuizen in Velsen-Zuid. De avond daarvoor hadden we heel veel schietgebedjes gedaan voor mooi weer, want het had deze week alleen nog maar onophoudelijk geregend. Rond negen uur ’s ochtends arriveerden we op de camping en de weergoden hadden ons gehoord: de zon brak door, het regende niet meer en daarna bleef het ook de hele dag droog. Fijn!

Al snel nadat we ons terrasje voor de bus hadden opgezet, kwamen de eerste drie Vriendin-fans al langs voor een goodiebag en een kopje koffie met koek. En voor de gezelligheid natuurlijk. Nou, gezellig was het zeker! Twee andere Vriendin-lezeressen, die allebei speciaal een dagje vrij hadden genomen, hadden maar liefst een uur gereden om ons op te komen zoeken. Super!

Met z’n zessen werd er na de koffie fanatiek gesjoeld, kwam Nadine van Rimmel om de dames op te maken en dronken we aan het einde van de middag met elkaar nog even een glaasje. Wat een topdag! Heel veel dank aan Droompark Buitenhuizen, voor jullie gastvrijheid, én natuurlijk heel veel dank aan alle Vriendin-lezeressen voor jullie gezelligheid. Hopelijk tot volgend jaar! 

 

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie