×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag 15: Kennemer duincamping Bakkum

Dag 15: Kennemer duincamping Bakkum
20.08.2014 -

De 15e dag van de tour viel bijna in het water, maar Kennemer duincamping Bakkum kwam te hulp!


De 15e camping die Vriendin on Tour deze zomer aandeed leek in het water te vallen: de allereerste keer dat er voor de hele dag regen was voorspeld. Blij verrast waren we dan ook toen we bij aankomst op de camping, met onze Vriendin bus naar een pop-up store werden verwezen! Een houten huisje waar Kennemer duincamping Bakkum wekelijks iets anders organiseert of een winkel zijn intrek neemt. In plaats van voor de Vriendin bus, werd de summer feel in het huisje gecreëerd met de bus als eye catcher op het terrein.

De plek was geregeld: de koffie stond klaar, de ontbijtkoek was gesneden, en de sjoelbakken voor de Sjoel je Slank contest van Slankie waren gereed. Maar zouden de lezers van Vriendin dan wel komen als het grijs, grauw en nat is? Jazeker! Om 10:00 uur kwamen de eerste lezers voor de Vriendin goodiebag en een kop koffie of thee met een koek van Bolletje. 

Toen er een pittige regenbui overtrok, werd de sjoeltafel omgebouwd tot tekentafel alwaar de kids gezamenlijk de Vriendin kleurplaat gingen kleuren.

Om 11:00 uur werd het spannend in het Vriendin on Tour zomerhuisje: de sjoelwedstrijd begon. Nieuwe Vriendinnen waren gearriveerd en gingen vol enthousiasme achter de sjoelbak om een zo hoog mogelijke score te halen. De dag eindigde met een beauty treatment van Rimmel: een passende make-up of mooi gekleurde nagels. 

Kortom: ondanks de verwachtingen een zeer geslaagde Vriendin on Tour dag!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie