×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag 12: Kennemer Duincamping de Lakens in Bloemendaal aan Zee

Dag 12: Kennemer Duincamping de Lakens in Bloemendaal aan Zee
14.08.2014 -

Dag 12 van Vriendin on Tour brachten wij door op Kennemer Duincamping de Lakens in Bloemendaal aan Zee.


Op zondag 10 augustus mogen wij (Elvira en Saskia) naar Kennemer Duincamping de Lakens in Bloemendaal aan Zee. We hebben er veel zin in en vertrekken daarom al om 8 uur vanuit Amsterdam. Het is een kort ritje en komen mooi op tijd aan. We melden ons bij de receptie en dat is meteen al leuk. Het ziet eruit als een strandhuis, vanbinnen ligt ook zand en er ligt ook een houten plankier. En er hangen hangmatten! Het lijkt daarom net op een overdekt strand! Wat een supermooie camping. Het ligt midden in de duinen in een prachtig natuurgebied.

We worden heel hartelijk ontvangen en krijgen een mooie plek toegewezen. Op het terrein is namelijk een Spar supermarkt en op dat terrein mogen we onze Vriendin-bus neerzetten.

Natuurlijk hebben we meteen heel veel bekijks, met name van de mannelijke gasten die helemaal weg zijn van onze bus. Eentje wil zelfs onze bus wel kopen. We moeten hem teleurstellen, we willen onze mooie rode Vriendin-bus natuurlijk niet kwijt.

We gaan ons gauw installeren want de 1e dames met een bon voor de goodiebags staan al klaar. Daarna krijgen we het zwaar. Er staat namelijk een enorme wind en alles waait weg en om. Elvira en ik kijken elkaar aan, dit weer hadden we toch niet besteld? Helaas wordt het nog erger en er komen hele donkere wolken aan. Dan begint het zachtjes te regen en daarna steeds harder en harder. We moeten helaas besluiten om dan maar te vertrekken want dit gaat zo niet.

We vinden het heel erg jammer. We nemen nog even snel afscheid bij de receptie en brengen dan snel onze bus naar Camping de Duindoorn in IJmuiden waar we op dinsdag 12 augustus te vinden zijn.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie