Placeholder

Dag 13: Camping De Duindoorn in IJmuiden

Een regenachtig begin in IJmuiden op dag 13 van de tour.

Een regenachtig begin in IJmuiden op dag 13 van de tour.

Om 08:30 uur komen we aan in IJmuiden. We houden ons hart vast want het giet helaas van de regen vandaag. De  campingbeheerder Yvonne Lubbers verwelkomt ons hartelijk met een heerlijk kopje koffie en biedt ons spontaan  het praathuis (clubhuis) aan als locatie. We zetten de koffie klaar en de bus met de goodiebags komt aan uit Amsterdam. De eerste vriendinnen komen al voor de koffie, de smeuige koek van Bolletje en de goed gevulde goodiebag! Onder het genot van deze heerlijkheden en lekkere Nederlandstalige muziek maken we het gezellig met elkaar.Wat zijn onze Vriendin-lezeressen toch bijzonder hartelijke vrouwen: Ina uit IJmuiden, Tinny uit Hilversum allemaal staan ze al meer dan 30 jaar op deze bijzonder gezellige camping! Vriendin is ontzettend populair bij de dames en wordt dan ook goed verkocht in de campingkiosk. Lilian assisteert ons de hele dag met koffie en thee. 

Om 11:30 uur starten we met 'Sjoel je Slank met Slankie'. De Brand Manager van Slankie, Bram, sjoelt gezellig met ons mee! De prijzentafel is dan ook snel leeg en de Slankie-smeerkaas wordt zelfs ter plekke genuttigd door sommige dames.

Nadine, ons Rimmel-meisje van vandaag geeft iedereen persoonlijk fantastische beauty-tips en mooie gekleurde Rita Ora nagels.

We sluiten de dag af met de Vriendin-cocktail en een groepsfoto bij de Vriendin-bus. Het zonnetje schijnt weer in IJmuiden. We geven elkaar dikke zoenen en kijken al allemaal uit naar ons bezoek volgend jaar aan IJmuiden.

Het busje vertrekt naar de volgende locatie:  Velsen!