Placeholder

Dag 9: Camping Duinhorst

We zijn op de helft! Dag 9 op camping Duinhorst in Wassenaar.

We zijn op de helft! Dag 9 op camping Duinhorst in Wassenaar.

Wat een dag op camping Duinhorst! Het was warm – zeg gerust heet – in de volle zon, gezellig en de mensen waren superenthousiast. We kregen een topplek aangewezen; tegenover het zwembad en de speeltuin, naast het sanitair en het restaurant, dus genoeg aanloop en bekijks. Dat laatste hadden we overigens onderweg al. Gevaarlijke capriolen halen mensen uit voor een foto van de Vriendin-bus, zeg! Maar goed dat het zo rustig was op de snelweg om 8 uur ‘s morgens.

Het koffiemoment viel bijna in het water, omdat de helft van de waterkoker nog op de vorige camping bleek te staan. Gelukkig was een werknemer van de camping zo aardig ons de zijne te lenen. We hebben er heel wat koffie- en theebekers mee kunnen vullen.

Er kwamen vele lezeressen speciaal naar de camping gereden voor een goodiebag. Ook hebben we een flink aantal nieuwe (zomer)lezeressen erbij. Welkom dames! Het is natuurlijk ook een topaanbieding; 5 weken voor € 7,50, inclusief goodiebag. In onze bus passen maar 60 goodiebags, dus helaas moesten wij dan ook een aantal maal de op=op-tekst uitspreken. Tip: kom op tijd.

Het ‘sjoel je Slank(ie)’ trok veel fanatieke deelnemers. Ze waren zelfs zo sportief elkaar toe te juichen. Topscorer van de dag was John uit Scheveningen met 100 punten, als een vis in het water tussen alle dames. Hij maakte zijn vrouw blij met een set mooie beautyproducten. Er kwamen trouwens meer mannen af op de bus. Een man opperde zelfs het idee om een Vriend-tijdschrift uit te brengen. Met bijbehorende bus uiteraard. 

Larissa van Rimmel heeft heel wat lippen gestift, wimpers van mascara voorzien (waterproof, lees: zwembadproof) en bruikbare tips gegeven. Camping Duinhorst, lezeressen van Vriendin en alle overige campingbezoekers; dank voor deze leuke dag. 

Dinsdag 5 augustus staan we op Koningshof Holland in Rijnsburg. Tot dan!