×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag 8: Vrijetijdspark de Rotonde

Dag 8: Vrijetijdspark de Rotonde
04.08.2014 -

Afgelopen donderdag bracht Vriend Paul een bezoekje aan Vrijetijdspark de Rotonde.


07:00 uur de wekker gaat, gordijn opzij. Het is superweer en vandaag ben ik Vriend van een heleboel vriendinnen van Vriendin. Zomertour here I come !

08:20 uur spring ik in de rode Ford Kuga bij Stephanie, wat een superauto zeg!! Stephanie, mijn promotievriendin, blijkt 2 jaar lang op nog geen 300 meter van mij af gewoond te hebben, wat is de wereld toch klein.

Volgens afspraak melden wij ons om 09:00 uur bij de receptie van de camping, maar het busje is onvindbaar. Paniek! Maar na bellen, zoeken, nog eens bellen met kantoor en nog eens… vinden we om 10:00 uur eindelijk ons rode Volkswagenbusje. Gelukkig hoeven we nu niet meer tegen de eerste gasten te vertellen: Busje komt zo.

We zetten het busje op zijn plek, pakken de spullen uit en halen water voor de waterkoker. Al snel verschijnen er drommen vriendinnen met hun coupon voor de goodiebag. Wat een opkomst en wat een enthousiasme! Voordat wij goed en wel aan het koffiemoment met de overheerlijke Bolletje ontbijtkoek kunnen beginnen, zijn de goodybags al op! En het is pas 10:50..Gelukkig komen collega's Erica en Saskia direct in actie nadat we met kantoor hebben gebeld. Om 12:00 uur staan er weer 70 goodiebags op een nieuwe Vriendin te wachten.

Tijdens het koffiemoment deel ik mooie momenten met onze lezeressen en daarna is het tijd om de sjoelbakken klaar te zetten. Jeetje, wat zijn onze lezeressen fanatiek, maar wat is het ook gezellig! Stephanie maakt menig winnende lezeres blij met een mooie prijs.

Rond 13:00 uur arriveren de Rimmel-dames. Ik dacht dat wij populair waren, maar bij de Rimmel-dames gaat er zowat gejuich op. Ze geven handig make-upadvies, net een ander kleurtje nagellak, maar ook kleine make-overs.

Rond 15:00 sluiten wij de dag met een aantal fanatieke lezeressen af met een lekker sapje van Ocean Spray. Stephanie en ik hebben vandaag een hoop enthousiaste lezeressen ontmoet, mooie persoonlijke verhalen gehoord, gelukkige gezichten gezien en genoten van het contact met onze lezeressen!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie