×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag 7: Molecaten Landgoed Ginkelduin

Dag 7: Molecaten Landgoed Ginkelduin
30.07.2014 -

We zitten inmiddels op dag 7 van Vriendin on Tour!


Vandaag gingen wij (Marianne en Saskia) naar de camping Ginkelduin Molencaten te Leersum. We vertrokken al vroeg, om 8 uur. Keurig rond 9 uur kwamen we aan. We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen een mooie plek toegewezen. Snel gingen we alles opbouwen want de eerste Vriendin-lezeressen/campinggasten stonden al te wachten. Natuurlijk gingen de eerste gesprekken over het noodweer op maandag. Gelukkig hadden wij het getroffen en stonden we heerlijk in het zonnetje. We begonnen met koffie en het uitdelen van de goodiebags (waar je natuurlijk wel een bon voor moest hebben). Ondertussen waren de heren onze prachtige Vriendin-bus aan het bewonderen. 

Daarna konden we beginnen met "sjoel je slank". Lekker ouderwets een potje sjoelen met mooie prijzen. Nu hadden we even pauze en tijd voor een broodje.

 

 

Om 13.30 uur is het alweer "Rimmel-tijd''. Linsey en Angelique komen met prachtige make-up en nagellak. Er staat al snel een rij met vrouwen en meisjes die zich mooi laten maken of de nagels laten lakken. Ze zien er allemaal prachtig uit! Daarna is het voor ons alweer tijd om in te pakken en de bus alvast naar de volgende camping te rijden.

Het was een hele gezellige, zonnige dag. En dankzij die heerlijke slippers van AussieSoles hadden we geen last van onze voeten! Wat fijn. 

Op 31 juli aanstaande staan we op Vrijetijdspark De Rotonde in Enspijk. Tot dan!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie