×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag 1: De Vriendin Zomertour is begonnen!

Dag 1: De Vriendin Zomertour is begonnen!
17.07.2014 -

Yes! Afgelopen zondag startte Vriendin on Tour! Onze Vriendin-medewerkster Fleur reed naar de eerste camping in Biddinghuizen en wat vond ze het leuk!


Met de ochtendmist nog over de grasvelden, arriveren we bij de eerste camping van de zomertour: Molecaten park Het Flevostrand. Deze mooie camping in Biddinghuizen is van alle markten thuis: er is een camping met staplekken voor caravans en tenten, ze beschikken over vaste stacaravans én zijn aangesloten bij het naastgelegen Landal Greenpark. Al voordat we de bus hebben neergezet, komen er enthousiaste Vriendin-lezeressen op ons af om een praatje te maken. Wat een warm welkom!

Mensen uit alle windstreken van ons land komen vandaag langs bij de rode bus. Zo spreken we een gezin dat maar liefst anderhalf uur in de auto heeft gezeten om de zomertour mee te kunnen maken, wow! Die hebben de goedgevulde goodiebag zwaar verdiend.

Wat ons opvalt is het familiegevoel dat heerst op de camping en dat zorgt voor een fijne sfeer. Kinderen staan fanatiek te sjoelen, terwijl de ouders een lekker kopje koffie doen.

Aan het eind van de dag zitten we uitgeput in de bus. Allebei met een grote glimlach op ons gezicht. De kop is eraf en wat was het gaaf! Op naar het volgende avontuur...

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie