×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Allemaal een hoedje op!

Allemaal een hoedje op!
07.07.2014 -

Onze Vriendin on tour-outfit wordt steeds completer. De hoedjes van Naturana zijn nu ook binnen, superleuk!


Als je langskomt op een Vriendin on tour-camping hoef je geen uren te zoeken voor je ons vindt. We hebben niet alleen het knalrode busje bij ons, het hele team heeft ook een hip en opvallend hoedje van Naturana op. Zo weet jij precies wie er deel uitmaken van het Vriendin-team en is ons gezicht beschermd tegen de zon, want we rekenen natuurlijk op de nodige zonnestralen deze tour!

Vind je de hoedjes leuk? Ze zijn ons geschonken door Naturana. Neem ook zelf eens een kijkje in hun webshop: www.naturana.nl En zorg dat je een goodiebag komt halen op een Vriendin on tour-camping, want daar zit een bon in waarmee je lekker kunt shoppen bij deze winkel.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie