×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat was het leuk! Redacteur Sonja blogt over de Tour

Wat was het leuk! Redacteur Sonja blogt over de Tour
10.08.2016 -

Redacteur Sonja bezocht vrijdag 5 augustus Molencaten Park Landgoed Ginkelduin in Leersum. Zij schreef er een blog over.


Het mooie aan campings vind ik de gemoedelijke sfeer die er hangt. Volwassenen genieten van hun vrije tijd, terwijl kinderen hun eigen weg gaan met leeftijdsgenoten. Als het leven zich buiten afspeelt, zijn vrienden snel gemaakt. 

Kon het maar altijd vakantie zijn...
...denk ik als ik tien kinderen tandenborstel-hockey zie spelen, een groepje van drie zie blikgooien en een paar anderen zie sjoelen. Even geen school- of werkstress, maar gewoon gezellig bij elkaar zijn.

De goodiebag
Vriendin-abonnees komen gedurende de dag langs om hun goodybag op te halen en haast allemaal maken ze een praatje. Het is geen slijmerij, maar echt waar als ik stel dat wij de leukste en de liefste lezeressen van heel Nederland hebben. Want mensen die iedere week meeleven met de verhalen van anderen, hebben een heel groot hart.

Lekker snacken 
Rond twaalf uur wordt een grote pan tomatensoep van Unox op het vuur gezet en broodjes knakworst gemaakt. Iedereen die wil, kan blijven mee-eten. Mensen raken met elkaar in gesprek en wisselen zelfs nummers uit. Wat een topdag!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie