×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Stefanie: op zoek naar het vakantiegevoel

Stefanie: op zoek naar het vakantiegevoel
11.08.2017 -

Stefanie is op vakantie met Dirk en Adriana. Het kost even tijd om het vakantiegevoel te vinden.


‘Nog één keer!’ zegt Adriana. We sluiten weer aan in de rij. Het begint te druppelen. In de achtbaan worden we helemaal nat. We gaan terug naar ons cowboyhuisje. Het is zo langzamerhand toch lunchtijd. We hebben vandaag al gezwommen en we zijn in de achtbaan en de schommelboot geweest. Vanmiddag zien we wel weer.

Even zitten! Gelukkig is het rustig rondom het huisje. Geen Hollandse hits die vanuit andere cowboy cottages onze kant opwaaien. We eten wat. Dan gaat Adriana op het stapelbed spelen. Dirk pakt de Donald Duck erbij en ik lees het laatste stukje van het bibliotheekboek uit. Waarom zijn we eigenlijk naar dit park gegaan? Het is leuk voor Adriana en we hebben hier een knus cowboyhuisje. Er is een groot pretpark en een zwembad met spectaculaire glijbanen.

Morgen komt onze oudste dochter met haar vriend een dagje langs. Allemaal leuk, maar soms moeten we ons even terugtrekken uit het geschreeuw en rumoer van het park. Zelfs Adriana knapt op als we bij het huisje gaan voetballen, tennissen of kaarten. We hadden het kunnen weten. Tien jaar geleden zaten we hier ook met onze oudste vier kinderen, in een ander huisje weliswaar, maar het park is nagenoeg onveranderd. We hebben het wel gezellig, al is het flesje wijn gisteravond niet ontkurkt. Het was laat en we waren moe van het slenteren. Dirk maakte van de bank een bed. Toen riep Adriana vanuit haar stapelbed dat ze niet alleen durfde te slapen. Ze kwam bij ons liggen. Dirk werd in een hoek gedreven, waardoor hij niet kon slapen.

Hij ging op de matrasjes van het stapelbed op de grond liggen. We misten ons bed van thuis. Nu is het bed weer een bank en rusten we uit met een kopje koffie. Heerlijk! Adriana komt bij me met een tijdschrift dat geheel gewijd is aan katten. ‘Voor de poes’ heet het.
‘Wil je dit voorlezen?’ Ze wijst op een verhaal in het blad. Ik lees het ingezonden verhaal over poes Pom, die niet oud is geworden, omdat ze een ernstige aandoening had. Meelevend met Pom, zit Adriana dicht tegen me aangedrukt. De regen tegen de kleine ruitjes van het cowboyhuisje tikt. Nu voel ik me goed. Dit zal het vakantiegevoel zijn.


Stefanie (43) adopteerde de kinderen van haar vriend Dirk: Christianne, Deborah, Faith en Nico. 5 jaar geleden kregen zij samen Adriana. Het gaat niet altijd vlekkeloos, maar het gezin draait al ruim 18 jaar!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Stefanie: tas klaarzetten

18.08.2017 - Het gaat niet zo goed met Stefanie: "Twintig jaar geleden heb ik het ook gehad. Toen is mijn rechtereierstok verwijderd. Nu is de linkerkant aan de beurt."

Lees meer
Stefanie: op zoek naar het vakantiegevoel

11.08.2017 - Stefanie is op vakantie met Dirk en Adriana. Het kost even tijd om het vakantiegevoel te vinden.

Lees meer
Stefanie: beauty

04.08.2017 - Adriana mag Stefanie op de eerste vakantiedag opmaken. Wat een feest!

Lees meer
Stefanie: experiment met mijn balans

28.07.2017 - Stefanie is drie kilo afgevallen. En daar is ze stiekem best heel trots op!

Lees meer
Stefanie: het dekbeddenfeest

21.07.2017 - Stefanie doet er alles aan om haar kinderen fijne jeugdherinneringen mee te geven. Ze ontdekt dat het in de kleinste dingetjes zit.

Lees meer
Stefanie: de kleine prins

14.07.2017 - Door kleine Adriana wordt Stefanie eraan herinnerd hoe het ook alweer is om kind te zijn. Dit geeft haar enorm veel wijsheid.

Lees meer
Stefanie: diner bij Faith

07.07.2017 - Faith is jarig. Stefanie: 'Ik hoop dat Faith vandaag ziet dat ze een leuke, knappe meid is.'

Lees meer
Stefanie: het boek van Sonja

30.06.2017 - Ik vroeg een boek aan Dirk voor Moederdag. ‘Als je nog iets wilt kopen, dan weet ik nog wel een cadeau'. zei ik. Toch kreeg ik het niet.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 55 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….