×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Stefanie: geen snoep voeren!

26.05.2017 - Stefanie wil Adriana graag gezond opvoeden, dus vindt het niet fijn als mensen haar ongevraagd snoep aanbieden. Hoe pak jij dat aan?

Lezen

1

Stefanie: 'Je hebt hartstikke mooie billen'

19.05.2017 - De lekkere geurtjes die ik op Moederdag heb gekregen, kunnen onderhand wel naar boven. Alleen het versierde glazen potje met het waxinelichtje erin laat ik op tafel staan. De chocolaatjes had ik direct al opgeruimd. Alle kinderen waren thuis met Moederdag, al weten ze hopelijk wel dat deze feestdag wat mij betreft geen verplichting is. In ieder geval kennen ze mij goed genoeg om te weten dat ik van chocolade hou. Dirk en ik hadden net besloten om minder zoetigheid te kopen, maar stiekem hoopte ik al dat ik met Moederdag chocolaatjes zou krijgen.

Lezen
3 vragen aan presentator en televisieproducent Ewout Genemans + tv-tip

16.05.2017 - Hij maakte en presenteerde al genoeg televisieprogramma’s, maar dat was naar eigen zeggen niet zo heftig als het programma waaraan hij dit keer heeft meegewerkt. Ewout Genemans (32) bezoekt in Beruchte gevangenissen: Ewout in de cel zes beruchte gevangenissen wereldwijd en blijft er ook nog eens ‘gezellig’ een paar dagen logeren.

Interview
Ik heb Songfestival koorts en het is aanstekelijk

13.05.2017 - Column door webredacteur Melissa – Vroeger had ik net als velen een hekel aan het Eurovisie Songfestival. Het duurde me te lang en Nederland ging nooit door naar de finale. Maar sinds die keer dat Nederland tweede werd in 2014, praat ik rond deze dagen steeds over het festival en slaap ik nog net niet onder de Nederlandse vlag.

Column
Stefanie: ‘Wat we niet kunnen helen, moeten we strelen’

12.05.2017 - Het is 21:00 uur. Ik zit achter mijn laptop. Facebook laat ik gesloten. Zonde van mijn tijd. Ik open het dagboekje van Adriana en typ over het plezier dat we hadden toen ik haar naar bed bracht. Zij speelde het meisje en ik de heks. Gelukkig mocht ik ook de held zijn die het meisje bevrijdde van de heks. ’Welterusten xxx’ schrijf ik en sluit het dagboek.

Lezen

1

In memoriam: 'Judith stond altijd voor iedereen klaar'

10.05.2017 - Vorig jaar zette Sarena (36) Judith (35) in het zonnetje door haar op te geven voor onze rubriek Hartsvriendinnen. De vrolijke Judith stond altijd voor iedereen klaar. Hoewel ze een hartafwijking had en veel had meegemaakt, voelde ze zich bevoorrecht. Op 4 april, op Sarena’s verjaardag, overleed ze.

Lezen
Stefanie: worden wie ik ben

05.05.2017 - Het wordt op mijn 43e tijd om aan mezelf te werken. Met het boek ‘Leven in je leven’ kan ik de valkuilen in mijn leven leren herkennen en eraan ontsnappen. Dat klinkt fantastisch! Mijn leven staat zo in het teken van mijn kinderen, dat ik soms niet eens weet wie ik ben, wat mijn behoeftes zijn en waar mijn angsten vandaan komen.

Lezen
Deze dromen liet Make-A-Wish Nederland uitkomen

29.04.2017 - Vandaag is het Wereld Wensdag. Make-A-Wish Nederland heeft al duizenden wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling laten gaan. Vandaag zetten we Make-A-Wish Nederland in het zonnetje met mooie verhalen.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 57 |