×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

6 manieren om je vakantieherinneringen te bewaren

6 manieren om je vakantieherinneringen te bewaren
14.07.2017 -

Wil je die prachtige reis of vakantie nooit meer vergeten? Met deze 6 tips raak je die prachtige herinneringen nooit meer kwijt.


1. Plakboek
Vind je allerlei oude treinkaartjes, bonnetjes en folders in je tas? Plak ze in een boekje samen met een aantal foto’s. Je kunt dit soort materialen ook al tijdens je reis bewaren in een envelopje.

2. Hier ben ik geweest
Print een witte wereldkaart uit. Kleur de landen in waar je bent geweest. Je kunt ook je partner mee laten doen. Waar zijn jullie zonder elkaar geweest, waar met zijn tweeën en waar met de kinderen? Markeer dit met verschillende kleuren. Hier vind je een voorbeeld van een geschikte wereldkaart. 

3. Fotomuur
Print de leukste vakantiefoto van elke reis uit en plak deze op de muur. Zo krijg je een collectie met de leukste momenten van al je reizen.

4. Vakantie cd
Brand alle leuke liedjes die je in de auto luisterde op een cd en zing lekker mee. Wedden dat de herinneringen weer naar boven komen?

5. In een potje
Ben je op een strandvakantie geweest en heb je mooie schelpen gevonden? Neem een beetje zand mee in een potje en leg de schelpen bovenop. Leuke decoratie!

6. Maak fotoalbums
Het is veel werk, maar probeer van elke reis of vakantie foto’s uit te printen. Anders staan ze maar op je computer en als je computer crasht ben je ze kwijt. 

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Hoe bewaar jij je vakantieherinneringen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Marjan393 za 18 jul '15 19:53

  Reactie: Ik doe het anders, namelijk..
  Ik hou van vakanties en reizen. Ik bewaar mijn herinneringen door. embleempjes op mijn tas te plakken, koelkast magneten en een collage van foto's ik maak vaak een paar honderd net te veel voor een foto album
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 26 jul '15 16:24

  Reactie: Ik doe het anders, namelijk..
  Ik sla ze voor altijd op in mijn hoofd en in mijn hart!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_638564272975959 do 7 jul '16 16:36

  Reactie: Ik doe het anders, namelijk..
  Ik plak Rn schrijf dingen in mijn dagboek over mijn vakanties, ik neem ook altijd een notitie boekje mee op vakantie waar ik elke dag in schrijf wat ik doe
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |