×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

3x voor het eerst in een achtbaan

3x voor het eerst in een achtbaan
11.07.2015 -

De eerste stapjes, de eerste woordjes.. het is o zo leuk! Maar wacht.. de eerste keer in een achtbaan? Dat is eigenlijk best eng! We kregen een beetje medelijden met deze schattige kinderen, maar ze hebben wel hun angst overwonnen. Stoer hoor!


1. Moet ik dit nou leuk vinden of..? 
Dit schattige meisje laat precies zien hoe zij zich voelt. Ze trekt onderweg de meest angstige gezichten en dat is stiekem heel schattig om te zien. 
2. Het leek haar eerst nog zo'n leuk idee.. 
Dit meisje heeft heel veel zin in een ritje in de achtbaan. Het gaat alleen toch iets harder dan ze dacht. Gelukkig is ze niet alleen en wordt ze stevig vastgehouden. Eind goed al goed. 
3. Halverwege de rit begint hij de lol ervan in te zien
Dit jongetje gaat samen met zijn grote broer de uitdaging aan. Hij vindt het enorm spannend, maar op het einde begint hij hard te lachen: achtbanen zijn leuk! 
Bron: Youtube.com

Plaats een reactie

Was jij bang toen je voor het eerst in een achtbaan ging?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie