×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Leuk: online verftool

Leuk: online verftool
11.06.2015 -

Wil jij binnenkort je muren een nieuw likje verf geven, maar weet je nog niet welke kleur? Geen zorgen, met de leuke online tool van Colora heb je zo je keus gemaakt.


Je muren een andere kleur geven, is niet een klus die zo geklaard is. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de juiste kleur voor jouw kamer. Als je hierbij een handje geholpen wil worden, kun je online (gratis!) een foto van jouw kamer uploaden in de Colora Kleurtool. Daarin kun je heel makkelijk je muren kleuren: met één druk op de knop maak je jouw muur mintgroen, violet, turquoise, taupe of welke kleur jij maar wil! Zo kun je verschillende kleuren met elkaar vergelijken en weet je zeker dat je geen spijt krijgt van je beslissing.

Bekijk de kleurtool hier. 

Foto: Ruurd Dankloff

Plaats een reactie

Heb jij verbouwplannen?

    •  
    •  

3Reacties