×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: Komt Een Vrouw Bij De Dokter

Tv-tip: Komt Een Vrouw Bij De Dokter
17.04.2015 -

Zorg dat je vanavond genoeg zakdoekjes in huis hebt, want de film Komt Een Vrouw Bij De Dokter is te zien op tv.


Het prachtige boek was een bestseller en ook de film was een succes. Dat kan ook bijna niet anders met zo'n ontroerend en meeslepend verhaal.

Komt Een Vrouw Bij De Dokter gaat over het gelukkige en succesvolle stel Carmen en Stijn, dat een heel moeilijke tijd tegemoet gaat als bij Carmen kanker wordt geconstateerd. Stijn is er voor Carmen, maar vlucht tegelijkertijd in drugs, alcohol en uitgaan. En dan ontmoet hij Roos, waar hij verliefd op wordt. Hij wil elk moment van de dag bij haar zijn, maar heeft een doodzieke vrouw thuis zitten waar hij voor moet zorgen. Het hele leven van Stijn wordt een chaos: iedereen vraagt aandacht, het kantoor moet door, zijn vrouw gaat dood. Stijn moet nú een keuze maken. 

Bekijk de trailer:
 

Vanavond om 20.30 uur op RTL 8.

Plaats een reactie

Ga jij kijken?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy vr 17 apr '15 17:31

  Reactie: Nee, lijkt me niks
  Ik ken het boek en vond dat al meer dan genoeg. Zo'n tranentrekker film lijkt me tien keer niks. Kijk liever naar iets ontspannends.
  Reageer!