×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wie is nou de Mol?

Wie is nou de Mol?
05.03.2015 -

Vanavond is dan eindelijk de ontknoping van het zenuwslopende programma Wie Is De Mol? te zien op NPO1. En, wie is het volgens jou?


Vorige week waren we getuige van het emotionele afscheid van Chris Zegers. Als we de Wie Is De Mol-poule mogen geloven stond hij bij velen lange tijd boven aan hun lijstje. Toch was hij blijkbaar niet de Mol, maar gewoon een hele goede speler.

Tja, wie is het dan wel? Er zijn 3 spelers over: Rik, Marlijn en Margriet. In de aflevering van vorige week lijkt presentator Art met zijn hints naar Rik te willen lijden, die ook heel toevallig naast Art staat. Is dit een teken of wil hij ons op het verkeerde been zetten? En dan Margriet, die sterke vrouw met die serieuze blik in haar ogen, die door zowel Rik als Marlijn wordt verdacht, kan zij het ook niet heel goed zijn? En laten we Marlijn niet vergeten: wie weet waren haar schattige uiterlijk en haar goedgelovigheid wel een perfecte dekmantel.

Om 20.30 uur op NPO1 komen we erachter wie de rol van Mol zo goed op zich heeft genomen, maar wie denk jij dat het is? Wij zijn erg benieuwd! Laat het ons weten via onderstaande poll. 

Foto: Sam Nijssen

Plaats een reactie

Wie is de Mol?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  do 5 mrt '15 17:39

  Reactie: Rik
  Ik denk Rik omdat op het eiland een foto stond in het huis en volgens mij was dat Rik toen hij nog jong was
  Reageer!