×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wie is nou de Mol?

Wie is nou de Mol?
05.03.2015 -

Vanavond is dan eindelijk de ontknoping van het zenuwslopende programma Wie Is De Mol? te zien op NPO1. En, wie is het volgens jou?


Vorige week waren we getuige van het emotionele afscheid van Chris Zegers. Als we de Wie Is De Mol-poule mogen geloven stond hij bij velen lange tijd boven aan hun lijstje. Toch was hij blijkbaar niet de Mol, maar gewoon een hele goede speler.

Tja, wie is het dan wel? Er zijn 3 spelers over: Rik, Marlijn en Margriet. In de aflevering van vorige week lijkt presentator Art met zijn hints naar Rik te willen lijden, die ook heel toevallig naast Art staat. Is dit een teken of wil hij ons op het verkeerde been zetten? En dan Margriet, die sterke vrouw met die serieuze blik in haar ogen, die door zowel Rik als Marlijn wordt verdacht, kan zij het ook niet heel goed zijn? En laten we Marlijn niet vergeten: wie weet waren haar schattige uiterlijk en haar goedgelovigheid wel een perfecte dekmantel.

Om 20.30 uur op NPO1 komen we erachter wie de rol van Mol zo goed op zich heeft genomen, maar wie denk jij dat het is? Wij zijn erg benieuwd! Laat het ons weten via onderstaande poll. 

Foto: Sam Nijssen

Plaats een reactie

Wie is de Mol?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  do 5 mrt '15 17:39

  Reactie: Rik
  Ik denk Rik omdat op het eiland een foto stond in het huis en volgens mij was dat Rik toen hij nog jong was
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |