×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wie is nou de Mol?

Wie is nou de Mol?
05.03.2015 -

Vanavond is dan eindelijk de ontknoping van het zenuwslopende programma Wie Is De Mol? te zien op NPO1. En, wie is het volgens jou?


Vorige week waren we getuige van het emotionele afscheid van Chris Zegers. Als we de Wie Is De Mol-poule mogen geloven stond hij bij velen lange tijd boven aan hun lijstje. Toch was hij blijkbaar niet de Mol, maar gewoon een hele goede speler.

Tja, wie is het dan wel? Er zijn 3 spelers over: Rik, Marlijn en Margriet. In de aflevering van vorige week lijkt presentator Art met zijn hints naar Rik te willen lijden, die ook heel toevallig naast Art staat. Is dit een teken of wil hij ons op het verkeerde been zetten? En dan Margriet, die sterke vrouw met die serieuze blik in haar ogen, die door zowel Rik als Marlijn wordt verdacht, kan zij het ook niet heel goed zijn? En laten we Marlijn niet vergeten: wie weet waren haar schattige uiterlijk en haar goedgelovigheid wel een perfecte dekmantel.

Om 20.30 uur op NPO1 komen we erachter wie de rol van Mol zo goed op zich heeft genomen, maar wie denk jij dat het is? Wij zijn erg benieuwd! Laat het ons weten via onderstaande poll. 

Foto: Sam Nijssen

Plaats een reactie

Wie is de Mol?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  do 5 mrt '15 17:39

  Reactie: Rik
  Ik denk Rik omdat op het eiland een foto stond in het huis en volgens mij was dat Rik toen hij nog jong was
  Reageer!
Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |