×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Voor wie kiezen Bertie en Geert?

Voor wie kiezen Bertie en Geert?
08.03.2015 -

Vorige week was in Boer Zoekt Vrouw te zien hoe boer Tom voor Rimke koos en boer Jan voor Rianne. Aan wie zullen Bertie en Geert vanavond hun liefde verklaren?


Boerin Bertie kwam wat lastig op gang, maar inmiddels lijkt ze iets losser te zijn geworden. Echt soepel loopt het echter allemaal nog steeds niet, wat ook komt doordat Esther en Katherine niet met elkaar overweg kunnen. Maar Bertie heeft een keuze gemaakt en laat die vanavond vol overtuiging horen.

Boer Geert lijkt voor zowel Ada als Hetty evenveel aandacht te hebben. Een zoentje hier, een knuffeltje daar; wie vindt hij nou het leukst? Voor de kijkers blijft het een mysterie, maar Geert is er zelf helemaal uit. Er fladderen vlinders in zijn buik en vanavond vertelt hij wie die losmaakt.

Wat denk jij: voor wie kiezen Bertie en Geert? Laat het ons weten via de poll.

Bron: KRO

Foto: Hans-Peter van Velthoven

Plaats een reactie

Wat denk jij: voor wie kiezen Bertie en Geert?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie