×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lachen is gezond!

Lachen is gezond!
05.02.2015 -

Een van de dingen waar je gelukkig van wordt, is lachen, zo lees je in Vriendin 6. En omdat wij al onze lezeressen natuurlijk zo gelukkig mogelijk willen zien, helpen we jullie graag een handje met een hilarisch filmpje.


Heb je Sudocrem én een klein kind in huis? Dan is het slim om die 2 niet te dicht bij elkaar te laten komen. Deze vader zal hier in ieder geval in het vervolg wel voor zorgen, want zijn zoontje heeft niet alleen zichzelf maar ook het hele huis ondergesmeerd. Vervelend voor de vader, maar wel een ontzettend grappig tafereel!

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Heeft jouw kind ook wel eens zoiets uitgehaald?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 5 feb '15 19:54

  Reactie: Nee, nog nooit
  Maar wel ikzelf toen ik klein was. Niet met sudocreme maar met.............mijn eigen poep. Heb mezelf, de wieg waar ik in lag en de muur helemaal ingesmeerd
  Reageer!