×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

5 apps die helpen bij goede voornemens

5 apps die helpen bij goede voornemens
01.01.2015 -

Uit onderzoek van ING blijkt dat er nog best veel mensen aan goede voornemens doen. Wij zetten de top 5 voor je op een rij, met daarbij apps die het je makkelijker maken om ze ook werkelijk vol te houden.


1. Afvallen (27 procent)
App CalorieTeller:
Dé applicatie waarmee je eenvoudig informatie en voedingswaarden vindt m.b.t. de voedingsmiddelen die je dagelijks eet. Daarnaast blijf je op de hoogte van je eigen maaltijd-, activiteiten- en gewichtspatroon.

2. Minder druk maken (25 procent)
App Pocket Yoga:
Meer dan 150 mooi geïllustreerde afbeeldingen van yoga-houdingen (asanas). De houdingen worden vakkundig aaneen gesproken en je kunt kiezen tussen allerlei verschillende lessen, niveaus, muziek en omgevingen. 

3. Meer te sporten/meer te bewegen (23 procent)
App 7 Minute Workout: 
In 7 minuten doe je 12 verschillende oefeningen die allemaal 30 seconden duren. Tussen de oefeningen zit maar 10 seconden, dus je uithoudingsvermogen wordt behoorlijk op de proef gesteld.

App Runkeeper: 
Een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. Met de app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen. Je kunt de app ook voor andere sporten dan hardlopen gebruiken, zoals roeien, fietsen en skiën.

4. Minder snoepen of snacken (19 procent)
App Eetwijzer:
Bevat een aantal handige tools waarmee je kunt bijhouden of je genoeg voedingsmiddelen binnen krijgt. Dagelijks houd je door middel van een dagboek bij wat je eet. Ook kun je met deze app gemakkelijk je BMI meten. Daarnaast worden er tips gegeven voor een gevarieerd eetpatroon, waardoor je dus vanzelf minder naar snacks en suiker zal grijpen.

5. Zuiniger met geld omgaan (17 procent)
App Aanbieding:
Deze app zet dagelijks alle aanbiedingen van de 18 bekendste supermarkten in Nederland op een rij. De app helpt je bij het vinden van de beste aanbiedingen en helpt je daarmee zoveel mogelijk geld te besparen op je dagelijkse uitgaven. Andere hulpmiddelen: boodschappenlijstje, bespaarmeter, openingstijden.

Bron: www.rtlnieuws.nl

Plaats een reactie

Staat jouw goede voornemen in de top 5?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 1 jan '15 17:19

  Reactie: Nee, ik doe niet aan goede voornemens
  Flauwe kul allemaal..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers wo 7 jan '15 17:17

  Reactie: Nee, ik doe niet aan goede voornemens
  kan beter door het jaar heen, ergens aan begiinnen werkt veel beter
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  idspoort wo 7 jan '15 21:09

  Reactie: Nee, mijn goede voornemen is...
  Ik wil aankomen!!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  idspoort wo 7 jan '15 21:13

  Reactie: Nee, mijn goede voornemen is...
  Mijn goede voornemen is...... aankomen - minimaal 5 kilo erbij!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 8 jan '15 14:29

  Reactie: Nee, mijn goede voornemen is...
  Gelukkig worden
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |