×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

5 apps die helpen bij goede voornemens

5 apps die helpen bij goede voornemens
01.01.2015 -

Uit onderzoek van ING blijkt dat er nog best veel mensen aan goede voornemens doen. Wij zetten de top 5 voor je op een rij, met daarbij apps die het je makkelijker maken om ze ook werkelijk vol te houden.


1. Afvallen (27 procent)
App CalorieTeller:
Dé applicatie waarmee je eenvoudig informatie en voedingswaarden vindt m.b.t. de voedingsmiddelen die je dagelijks eet. Daarnaast blijf je op de hoogte van je eigen maaltijd-, activiteiten- en gewichtspatroon.

2. Minder druk maken (25 procent)
App Pocket Yoga:
Meer dan 150 mooi geïllustreerde afbeeldingen van yoga-houdingen (asanas). De houdingen worden vakkundig aaneen gesproken en je kunt kiezen tussen allerlei verschillende lessen, niveaus, muziek en omgevingen. 

3. Meer te sporten/meer te bewegen (23 procent)
App 7 Minute Workout: 
In 7 minuten doe je 12 verschillende oefeningen die allemaal 30 seconden duren. Tussen de oefeningen zit maar 10 seconden, dus je uithoudingsvermogen wordt behoorlijk op de proef gesteld.

App Runkeeper: 
Een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. Met de app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen. Je kunt de app ook voor andere sporten dan hardlopen gebruiken, zoals roeien, fietsen en skiën.

4. Minder snoepen of snacken (19 procent)
App Eetwijzer:
Bevat een aantal handige tools waarmee je kunt bijhouden of je genoeg voedingsmiddelen binnen krijgt. Dagelijks houd je door middel van een dagboek bij wat je eet. Ook kun je met deze app gemakkelijk je BMI meten. Daarnaast worden er tips gegeven voor een gevarieerd eetpatroon, waardoor je dus vanzelf minder naar snacks en suiker zal grijpen.

5. Zuiniger met geld omgaan (17 procent)
App Aanbieding:
Deze app zet dagelijks alle aanbiedingen van de 18 bekendste supermarkten in Nederland op een rij. De app helpt je bij het vinden van de beste aanbiedingen en helpt je daarmee zoveel mogelijk geld te besparen op je dagelijkse uitgaven. Andere hulpmiddelen: boodschappenlijstje, bespaarmeter, openingstijden.

Bron: www.rtlnieuws.nl

Plaats een reactie

Staat jouw goede voornemen in de top 5?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 1 jan '15 17:19

  Reactie: Nee, ik doe niet aan goede voornemens
  Flauwe kul allemaal..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers wo 7 jan '15 17:17

  Reactie: Nee, ik doe niet aan goede voornemens
  kan beter door het jaar heen, ergens aan begiinnen werkt veel beter
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  idspoort wo 7 jan '15 21:09

  Reactie: Nee, mijn goede voornemen is...
  Ik wil aankomen!!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  idspoort wo 7 jan '15 21:13

  Reactie: Nee, mijn goede voornemen is...
  Mijn goede voornemen is...... aankomen - minimaal 5 kilo erbij!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 8 jan '15 14:29

  Reactie: Nee, mijn goede voornemen is...
  Gelukkig worden
  Reageer!
Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |