×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Beste verjaardagscadeau ooit!

Beste verjaardagscadeau ooit!
07.12.2014 -

Na het overlijden van hun katten, wilde de 6-jarige Brooklyn heel graag een kitten voor haar verjaardag. Haar ouders waren daar eerst tegen, maar konden deze kitten niet weerstaan.


Brooklyn’s moeder is dierenarts-assistente en moest helpen bij een spoedkeizersnee van een Perzische kat. Er werden 6 kittens geboren, waarvan er helaas 4 al snel overleden. Van de 2 kittens die overbleven had eentje een hartafwijking en zou daarom niet oud worden. De moeder van Brooklyn vond het een goed idee de kitten in hun huis te nemen voor zijn korte leventje.

Brooklyn kreeg op haar zesde verjaardag de kitten cadeau. Ze is dolgelukkig wanneer ze het schattig beestje in de tas ziet zitten en blijft maar roepen dat ze haar ogen niet kan geloven. Met heel veel liefde knuffelt ze de kat. En wat blijkt? Nu, een paar maanden later, is het gat in zijn hartje dichtgegroeid en zal de kat nog lang en gelukkig leven.

Bron: Youtube.com

Plaats een reactie

Wat is het beste cadeau dat jij ooit hebt gekregen?

    •  
    •  
    •  
    •  

1Reacties