×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: One Night Stand

Tv-tip: One Night Stand
05.12.2014 -

Op het Nederlands Film Festival gingen 6 films in première die zijn gemaakt door veelbelovende, jonge regisseurs en getalenteerde schrijvers. Elke vrijdagavond is een van deze films te zien op NPO2.


Vanavond wordt de serie van 6 films afgetrapt door Voor Emilia. Deze film gaat over een alleenstaande, 51-jarige vrouw, die lerares is op een middelbare school in een kleine stad. Haar leven wordt ontwricht wanneer er een nieuw meisje in haar klas komt en ze geconfronteerd wordt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. Loes Schnepper speelt hoofdpersoon Lies en won voor haar rol in deze film een Gouden Kalf.

De andere films die worden getoond zijn Arezo, Ketamine, Vrij, Basile, en Eddy & Coby. Voor meer informatie over de films ga je naar www.onenightstandoptv.nl.

De films zijn elke vrijdagavond rond 23.15 uur te zien op NPO2.

Plaats een reactie

Kijk jij graag films?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie