×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uitgerekend Jij

Uitgerekend Jij
24.09.2014 -

Babybladen in het schap kunnen confronterend zijn als het je niet lukt om zwanger te raken. Maar gelukkig is er ook een blad voor jou: Uitgerekend Jij. Speciaal voor vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen.


Meer dan een jaar na de eerste uitgave is het uitgever en hoofdredactrice Denise Hilhorst weer gelukt om een magazine samen te stellen dat zich richt op vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen. Het magazine is gevuld met persoonlijke verhalen van lezeressen, maar ook van BN’ers. Ook staat er interessante informatie in over onder andere de medische molen en speciale voeding. Vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen kunnen zich erin herkennen en gesteund voelen. Maar ook mensen zonder vruchtbaarheidsproblemen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp kunnen het magazine bestellen.

Het magazine is deze week uitgekomen en wordt verspreid over alle ziekenhuizen en bepaalde therapeuten. Kom je niet in een ziekenhuis of bij een therapeut, of wil je het blad liever thuis lezen? Dan kun je 'm bestellen voor €7,50. Je krijgt dan niet alleen het tweede nummer van het magazine, maar ook een aantal extra’s. 

Plaats een reactie

Zou jij het magazine willen lezen?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 sep '14 20:22

  Reactie: Ja, omdat...
  Het hele andere dingen naar voren brengt en dat het niet altijd makkelijk is om zwanger te raken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy vr 26 sep '14 03:42

  Reactie: Nee, omdat...
  ....ik alles al heb meegemaakt wat erin staat
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |