×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uitgerekend Jij

Uitgerekend Jij
24.09.2014 -

Babybladen in het schap kunnen confronterend zijn als het je niet lukt om zwanger te raken. Maar gelukkig is er ook een blad voor jou: Uitgerekend Jij. Speciaal voor vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen.


Meer dan een jaar na de eerste uitgave is het uitgever en hoofdredactrice Denise Hilhorst weer gelukt om een magazine samen te stellen dat zich richt op vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen. Het magazine is gevuld met persoonlijke verhalen van lezeressen, maar ook van BN’ers. Ook staat er interessante informatie in over onder andere de medische molen en speciale voeding. Vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen kunnen zich erin herkennen en gesteund voelen. Maar ook mensen zonder vruchtbaarheidsproblemen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp kunnen het magazine bestellen.

Het magazine is deze week uitgekomen en wordt verspreid over alle ziekenhuizen en bepaalde therapeuten. Kom je niet in een ziekenhuis of bij een therapeut, of wil je het blad liever thuis lezen? Dan kun je 'm bestellen voor €7,50. Je krijgt dan niet alleen het tweede nummer van het magazine, maar ook een aantal extra’s. 

Plaats een reactie

Zou jij het magazine willen lezen?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 24 sep '14 20:22

  Reactie: Ja, omdat...
  Het hele andere dingen naar voren brengt en dat het niet altijd makkelijk is om zwanger te raken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy vr 26 sep '14 03:42

  Reactie: Nee, omdat...
  ....ik alles al heb meegemaakt wat erin staat
  Reageer!
Lekker het weekend in: dit zijn de vrolijkste nummers ooit

28.07.2017 - Het is wetenschappelijk bewezen dat de volgende nummers de vrolijkste nummers ooit gemaakt zijn.

Top-10
Kunstenaar wil Helmond wereldberoemd maken met leuke actie

27.07.2017 - En als jij hem helpt, kun je een weekendje weg winnen!

Zien

1

Zo kaap jij dé perfecte watermeloen uit de supermarkt

24.07.2017 - Zie je steeds weer die overheerlijke watermeloenen in de supermarkt liggen en overweeg je er eentje mee te nemen? Lees dan deze tips.

Lees de tips
Wauw! Met deze tas ben je straatverkopers te slim af

24.07.2017 - Willen we hebben...

Zien

2

Vriendin Shopdag: save the date

24.07.2017 - Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag!

Meer info
5x jullie mooiste opblaasfiguren

24.07.2017 - Op Facebook vroegen we jullie om een foto met een flamingo, unicorn of ander opblaasfiguur. Deze vijf foto's winnen een Vriendin Zomerspecial!

Zien!
Leuke verzameltip: deze vrouw verzamelt koffiebekers van over de hele wereld

22.07.2017 - Iets origineels meenemen vanuit een ander land deze zomer? Deze Instagrammer drinkt aardig wat koffie in haar leven en neemt de mooiste koffiebekers mee voor haar verzameling. Welke vind jij het leukst?

Lees verder
Te leuk om mee te wachten: schoolspullen shoppen

22.07.2017 - De zomervakantie duurt nog wel even, maar de leukste schoolspulletjes liggen alweer in de winkels. Wij zetten een paar producten in de schijnwerpers ter inspiratie.

Shopping
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 103 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!