×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

BN'ers onder het ijs voor het goede doel

BN'ers onder het ijs voor het goede doel
19.08.2014 -

Je hebt het vast al gemerkt, BN'ers gooien massaal emmers ijswater over hun hoofd om aandacht te vragen voor de neurologische ziekte ALS. Een hele goede actie, die voor lachwekkende filmpjes zorgt. Een aantal willen we je niet onthouden.


De Ice Bucket Challenge is een wereldwijde actie. Het is de bedoeling dat je jezelf overgiet met een emmer ijswater en vervolgens 3 anderen uitdaagt om dit ook te doen. Lukt dit ze niet binnen 24 uur, dan moeten ze geld doneren aan een ALS stichting. Maar ook als je wel een koude emmer over je heen hebt gehad, is het natuurlijk wel zo aardig als je wat doneert.

Topsterren als Ricky Martin en Eva Longoria gingen de uitdaging aan, maar ook in Nederland wordt de trend voortgezet. Zowel Gerard Ekdom als Henkjan Smits en Geraldine Kemper durfden de ijskoude douche aan. Bekijk hieronder de hilarische filmpjes.

 

 

Plaats een reactie

Wat vind jij van deze actie?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 19 aug '14 17:33

  Reactie: Ik zou het anders doen, namelijk...
  de reden dat ik het anders zou doen is vooral. omdat het me doet denken aan het "ik nomineer..." gedoe. met het drinken en het plassen in je broek.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_916633285100136 di 19 aug '14 17:53

  Reactie: Vooral erg lachwekkend
  En dat is ook goed, zo lang men wel weet waarom...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  19suus82 wo 20 aug '14 12:42

  Reactie: Heel goed, er moet meer aandacht komen voor deze ziekte
  Het is goed als een doel in de schijnwerpers wordt gezet. En het heeft geholpen, want iedereen had het over deze actie.
  Reageer!