×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Kindje stopt met huilen als ze Katy Perry hoort

Kindje stopt met huilen als ze Katy Perry hoort
09.08.2014 -

Houdt jouw kind niet op met jengelen op de achterbank? Een nummer van Katy Perry opzetten zou wel eens kunnen helpen. Dit kindje reageert in ieder geval ontzettend enthousiast!


Aach, wat reageert dit meisje schattig als ze een nummer van Katy Perry hoort. Zodra ze de eerste tonen hoort gaat ze op een heel grappige manier helemaal uit haar dak. Dit nummer zullen haar ouders niet snel vergeten mee te nemen als ze op pad gaan!

 

 

 

Plaats een reactie

Hoe zorg jij ervoor dat je kind ophoudt met jengelen?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy za 9 aug '14 17:21

  Reactie: Anders, namelijk...
  ...mijn dochter heeft nooit gejengeld.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Roeline di 12 aug '14 15:06

  Reactie: Anders, namelijk...
  Een snoepje geven moet je vooral doen, zo blijft je kind lekker vaak jengelen. Mijn dochtertje kan soms zeuren, vaak komt dat doordat iets niet duidelijk is voor haar, zodra ik iets uitleg of zichtbaar maak helpt dat al. Als het zeuren om iets leuks of lekkers is maar ze mag niks, dan ben ik streng en duidelijk, toegeven doe ik nooit!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wiep di 12 aug '14 23:08

  Reactie: Anders, namelijk...
  Afleiden met een liedje of iets laten zien
  Reageer!