×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Down voor Dummies

TV-tip: Down voor Dummies
07.08.2014 -

Heb je het interview met Barry Atsma in Vriendin 31 gelezen? Z'n nieuwe programma Down voor Dummies gaat vanavond van start. Zorg dus dat je je tv om 22.15 uur afstelt op Nederland 1!


In Down voor Dummies volgt Barry Atsma 3 jonge meiden die het syndroom van Down hebben. Hoe staan Britt, Sara en Lize in het leven? Wat zijn hun toekomstplannen? Hebben Downies ook seks? Barry krijgt antwoord op deze en veel meer vragen. Het is zijn eerste presenteerklus, maar dat zou je niet zeggen. Hij vindt zelf dan ook niet dat hij in Down voor Dummies presenteert, hij ziet het meer als een documentaire. Dit komt onder andere doordat het over een onderwerp gaat dat hem, vanwege zijn broer, persoonlijk raakt. Bovendien is het lastig om een presentator aan te wijzen, omdat de meiden hem soms ineens aan een vragenvuur onderwerpen. Dit maakt het programma extra geestig en verrassend!

Alvast een voorproefje: 

In de eerste aflevering heeft Sara liefdesverdriet en gaat via Facebook op zoek naar een nieuwe vriend. Lize is al bijna 2 jaar samen met haar vriend Ruben en maakt plannen om te gaan samenwonen. Vanavond om 22.15 uur op Nederland 1!

Foto: Julian Beusker

Plaats een reactie

Ga jij kijken?

    •  
    •  

1Reacties

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |