×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat is volgens jou de hit van het WK?

Wat is volgens jou de hit van het WK?
26.06.2014 -

Aanstaande zondag speelt Oranje de achtste finales. Welk liedje zing jij mee?


Het WK is inmiddels in volle gang en er zijn al een hoop WK-singles gemaakt. Luister mee en kies jouw favoriet!

 

 

 

 

 

 


Jan Smit & Johnny de Mol - Nederland Wordt Kampioen
De vrienden Jan Smit en Johnny de Mol hebben voor het RTL4-programma Johnny In Oranje een single opgenomen: 'Nederland Wordt Kampioen'.


 

René Froger - Juich Voor Nederland

De Jumbo benaderde Roy Donders om juichpakken te maken en vroeg René Froger om muziek voor de bijbehorende commercial. Dat is 'Juich Voor Nederland' geworden, een liedje dat niet te missen is tijdens reclameblokken.


Wolter Kroes - Oranje Verover
Wolter Kroes wist in 2008 heel Nederland mee te laten zingen met 'Viva Hollandia'. 6 jaar later probeert hij het opnieuw met 'Oranje Verover'.André Hazes Jr. -  Balada Holándesa
Misschien ken je dit nummer; Balada Holándesa wel uit de reclame van Bavaria. Met dit vrolijke nummer doet André Hazes Jr. een oproep aan alle vrouwelijke Oranje-fans om wat losser te worden en straks als één man achter onze jongens te gaan staan.
 


Gerard Joling - Rio
De single Rio van Gerard Joling staat op nummer 1 in de Single top 10. Daarmee verslaat hij René Froger met Juich Voor Nederland.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Mijn favoriete WK-nummer is:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  jolly69 za 28 jun '14 23:50

  Reactie: Anders, namelijk...
  kop die bal in de goal van Mattie en Wietse van Q-music.
  Reageer!