×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

WK-blog: We zijn door!

WK-blog: We zijn door!
19.06.2014 -

Voetballiefhebster Erica, lifestyleredacteur bij Vriendin, houdt tijdens het WK een blog bij. De wedstrijd van gisteren was even bilknijpen, maar gelukkig met een goede afloop!


Woensdag 18 juni, 17.00 uur. Nederlandse bedrijven stromen leeg, de wegen lopen vol. Iedereen is op weg naar huis voor de wedstrijd van Oranje tegen Australië.  Ook hier op de redactie begint de oranjekoorts (eindelijk!) toe te slaan. Na de winst op Spanje is iedereen zo vol vertrouwen, dat we denken dat we makkelijk de achtste finales gaan halen. Ik heb er ook bijzonder veel vertrouwen in, maar dacht van tevoren wel dat de ‘Socceroos’ veel tegenstand zouden bieden. En dat was ook het geval. Nagelbijtend op de bank keken we de wedstrijd. Nederland speelde lang niet zo goed als afgelopen vrijdag, de spelers konden elkaar moeilijk vinden en de Australische spelers waren strijdlustig en lieten zich van hun beste kant zien. Uiteindelijk hadden zij niets te verliezen en dat zag je aan hun spel; onbevreesd en vol vertrouwen op een goede afloop. Zonder namen te willen noemen, vond ik dat het zelfvertrouwen bij Oranje juist een beetje zoek was en leken sommige spelers wel onzichtbaar. Na negentig minuten billenknijpen was het gelukkig in ons voordeel beslist! 3-2! En moesten we even afwachten wat er in de wedstrijd erna zou gebeuren. Chili speelde de sterren van hemel en de onttroning van de wereldkampioenen van 2010 was compleet. Teleurgesteld en zich diep schamend liepen de Spanjaarden verslagen het veld af. Nederland juicht, we weten nu dat we ons mogen verheugen op de volgende ronde. Maar maandag eerst weer een wedstrijd tegen Chili. Ben benieuwd..!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |