×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

WK-blog: We zijn door!

WK-blog: We zijn door!
19.06.2014 -

Voetballiefhebster Erica, lifestyleredacteur bij Vriendin, houdt tijdens het WK een blog bij. De wedstrijd van gisteren was even bilknijpen, maar gelukkig met een goede afloop!


Woensdag 18 juni, 17.00 uur. Nederlandse bedrijven stromen leeg, de wegen lopen vol. Iedereen is op weg naar huis voor de wedstrijd van Oranje tegen Australië.  Ook hier op de redactie begint de oranjekoorts (eindelijk!) toe te slaan. Na de winst op Spanje is iedereen zo vol vertrouwen, dat we denken dat we makkelijk de achtste finales gaan halen. Ik heb er ook bijzonder veel vertrouwen in, maar dacht van tevoren wel dat de ‘Socceroos’ veel tegenstand zouden bieden. En dat was ook het geval. Nagelbijtend op de bank keken we de wedstrijd. Nederland speelde lang niet zo goed als afgelopen vrijdag, de spelers konden elkaar moeilijk vinden en de Australische spelers waren strijdlustig en lieten zich van hun beste kant zien. Uiteindelijk hadden zij niets te verliezen en dat zag je aan hun spel; onbevreesd en vol vertrouwen op een goede afloop. Zonder namen te willen noemen, vond ik dat het zelfvertrouwen bij Oranje juist een beetje zoek was en leken sommige spelers wel onzichtbaar. Na negentig minuten billenknijpen was het gelukkig in ons voordeel beslist! 3-2! En moesten we even afwachten wat er in de wedstrijd erna zou gebeuren. Chili speelde de sterren van hemel en de onttroning van de wereldkampioenen van 2010 was compleet. Teleurgesteld en zich diep schamend liepen de Spanjaarden verslagen het veld af. Nederland juicht, we weten nu dat we ons mogen verheugen op de volgende ronde. Maar maandag eerst weer een wedstrijd tegen Chili. Ben benieuwd..!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |