×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

WK-blog: We zijn door!

WK-blog: We zijn door!
19.06.2014 -

Voetballiefhebster Erica, lifestyleredacteur bij Vriendin, houdt tijdens het WK een blog bij. De wedstrijd van gisteren was even bilknijpen, maar gelukkig met een goede afloop!


Woensdag 18 juni, 17.00 uur. Nederlandse bedrijven stromen leeg, de wegen lopen vol. Iedereen is op weg naar huis voor de wedstrijd van Oranje tegen Australië.  Ook hier op de redactie begint de oranjekoorts (eindelijk!) toe te slaan. Na de winst op Spanje is iedereen zo vol vertrouwen, dat we denken dat we makkelijk de achtste finales gaan halen. Ik heb er ook bijzonder veel vertrouwen in, maar dacht van tevoren wel dat de ‘Socceroos’ veel tegenstand zouden bieden. En dat was ook het geval. Nagelbijtend op de bank keken we de wedstrijd. Nederland speelde lang niet zo goed als afgelopen vrijdag, de spelers konden elkaar moeilijk vinden en de Australische spelers waren strijdlustig en lieten zich van hun beste kant zien. Uiteindelijk hadden zij niets te verliezen en dat zag je aan hun spel; onbevreesd en vol vertrouwen op een goede afloop. Zonder namen te willen noemen, vond ik dat het zelfvertrouwen bij Oranje juist een beetje zoek was en leken sommige spelers wel onzichtbaar. Na negentig minuten billenknijpen was het gelukkig in ons voordeel beslist! 3-2! En moesten we even afwachten wat er in de wedstrijd erna zou gebeuren. Chili speelde de sterren van hemel en de onttroning van de wereldkampioenen van 2010 was compleet. Teleurgesteld en zich diep schamend liepen de Spanjaarden verslagen het veld af. Nederland juicht, we weten nu dat we ons mogen verheugen op de volgende ronde. Maar maandag eerst weer een wedstrijd tegen Chili. Ben benieuwd..!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Leer je kat trucjes met dit Instagram-account

22.08.2017 - Jaloers op hondeneigenaren die hun viervoeters allerlei trucjes leren? Niet nodig. Je kunt je kat ook van alles leren.

Lees meer
Deze moeder is héél blij dat de scholen weer beginnen en gaat viral

21.08.2017 - Ben jij blij als de kinderen weer naar school gaan? Deze moeder heel erg.

Zien
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
Gratis Vriendin-posters: leuk om in te lijsten

14.08.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Zien!
Linkshandigendag: trucjes voor linkshandigen op een rij

13.08.2017 - Het kan weleens onhandig zijn om als linkshandige door het leven te gaan. Slechts 10 procent van de wereldbevolking is linkshandig, dus dagelijkse producten worden ontworpen voor rechtshandigen mensen. Echt een heel groot drama is het niet, maar vandaag op Linkshandigendag staan we even stil bij handige trucjes en leuke feitjes.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen

07.08.2017 - Vorige week vroegen we jullie op Facebook om de grappigste uitspraken van jullie kinderen. We hebben hard gelachen om de reacties. Daarom delen we er 10.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….