×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De beste picknickplekjes van Nederland

De beste picknickplekjes van Nederland
15.06.2014 -

Om te picknicken hoeft het geen strandweer te zijn. Picknicken is juist leuk op een droge, zonnige dag, en de komende dagen is het heerlijk weer in de meeste delen van Nederland! Maar waar kun je nou het beste picknicken? Vriendin vertelt het je.


Natuurlijk kun je lekker in de tuin gaan zitten, maar je kunt ook gezellig met je gezin of vrienden naar één van deze picknickplekjes gaan!

Stadspark, Maastricht
Dit park ligt aan de rand van het centrum van Maastricht. Het is een oud park met prachtige vestigingswerken. Ook heeft het park veel bomen en een vijver met fonteinen, waardoor picknicken heel romantisch wordt.

Vondelpark, Amsterdam
Het Vondelpark is het bekendste en drukst bezochte park van Amsterdam. Dit is een groot park met gezellige plekjes, bijzondere mensen en genoeg ruimte om je kleedje uit te slaan.

Kronenburgerpark, Nijmegen
Een prachtig park, gelegen in de oudste stad van Nederland. Beneden in het park bevindt zich een vijver, die bestaat uit 2 delen gescheiden door een bruggetje. Boven in het park is een kleine speeltuin voor kinderen en is een dierenpark te vinden.

Westbroekpark, Den Haag
Het Westbroekpark is met haar 20.000 rozenstruiken en een plantentuin een sprookjesachtig park. Ook heeft het park een aantal mooie vijvers en heeft het een grote speelweide voor de kids. Leuk om met je hele gezin naar toe te gaan!

Park Sonsbeek, Arnhem
Sonsbeek is het bekendste park van Arnhem. Het is een prachtig en heuvelachtig park en heeft een groot aantal vijvers, fonteinen en 2 watervallen. Leuk om te wandelen, maar ook lekker om te picknicken.

Kralingse plas, Rotterdam
De Kralingse plas ligt midden in Rotterdam en is daarmee de perfecte locatie voor een lekkere picknick of barbecue. De plas heeft veel bomen en wandelpaden, waardoor een rondje om de plas wandelen ook zeker de moeite waard is.

Maarsseveense plassen, Maarsseveen
Dit park is meer een recreatiegebied dan een park. De plas is geschikt om met een bootje op te varen om vervolgens aan de waterkant te picknicken. Na de picknick kun je een lange wandeling langs het gebied maken.

Heb jij een favoriet picknickplekje? Laat het ons weten via de poll.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Mijn favoriete picknickplekje in Nederland is...

  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  astrid.kaagpols zo 15 jun '14 15:20

  Reactie: Mijn favoriete picknickplek is...
  in het streekbos in stede Broec of gewoon in de tuin,vinden mijn kleindochters prachtig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy zo 15 jun '14 18:22

  Reactie: Mijn favoriete picknickplek is...
  ...het bos hier in de buurt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mammavan3 di 24 jun '14 20:39

  Reactie: Mijn favoriete picknickplek is...
  het blote voeten pad!! Bij Opende (Provincie groningen)
  Reageer!