×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

WK-blog: Voorpret

WK-blog: Voorpret
12.06.2014 -

Voetballiefhebster Erica, lifestyleredacteur bij Vriendin, houdt tijdens het WK een blog bij. Nu de eerste wedstrijd steeds dichterbij komt, begint het goed te kriebelen.


Vanavond, in het vliegtuig naar huis, kan ik niet stilzitten. Ik weet het zeker. Ik verheug me zo op de komende weken! Het WK voetbal in Brazilië begint nu eindelijk. Voor het echie. Mijn agenda is rondom de (Oranje)wedstrijden vrijgepland. Vier jaar geleden heb ik zo’n beetje het wereldrecord televisiekijken verbroken en dat kunstje ga ik nu herhalen.

Wat was het toen spannend. Na de poulefase was het vertrouwen zo groot en waren de verwachtingen zo hoog, dat de teleurstelling van het verlies in de finale tegen Spanje bijna ondraaglijk was. Note to self, mochten we weer de finale halen: niet in de kroeg met vrienden en vreemden kijken. Verdriet om het verlies kan ik slecht delen. Nadeel daarvan is natuurlijk dat ik ook niet met vrienden en vreemden kan juichen als we voor het eerst ooit de wereldcup in handen krijgen.

Nou ja, eerst maar even winnen van Spanje. Een pittig begin. Zo makkelijk als in 2010 gaat het niet worden, vrees ik. Toch heb ik er zin in. Ik denk dat ik, als ik vannacht thuiskom, eerst maar eens mijn huiskamer oranje laat kleuren. Slapen komt daarna wel. Of niet.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie