×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

WK-blog: Voorpret

WK-blog: Voorpret
12.06.2014 -

Voetballiefhebster Erica, lifestyleredacteur bij Vriendin, houdt tijdens het WK een blog bij. Nu de eerste wedstrijd steeds dichterbij komt, begint het goed te kriebelen.


Vanavond, in het vliegtuig naar huis, kan ik niet stilzitten. Ik weet het zeker. Ik verheug me zo op de komende weken! Het WK voetbal in Brazilië begint nu eindelijk. Voor het echie. Mijn agenda is rondom de (Oranje)wedstrijden vrijgepland. Vier jaar geleden heb ik zo’n beetje het wereldrecord televisiekijken verbroken en dat kunstje ga ik nu herhalen.

Wat was het toen spannend. Na de poulefase was het vertrouwen zo groot en waren de verwachtingen zo hoog, dat de teleurstelling van het verlies in de finale tegen Spanje bijna ondraaglijk was. Note to self, mochten we weer de finale halen: niet in de kroeg met vrienden en vreemden kijken. Verdriet om het verlies kan ik slecht delen. Nadeel daarvan is natuurlijk dat ik ook niet met vrienden en vreemden kan juichen als we voor het eerst ooit de wereldcup in handen krijgen.

Nou ja, eerst maar even winnen van Spanje. Een pittig begin. Zo makkelijk als in 2010 gaat het niet worden, vrees ik. Toch heb ik er zin in. Ik denk dat ik, als ik vannacht thuiskom, eerst maar eens mijn huiskamer oranje laat kleuren. Slapen komt daarna wel. Of niet.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |