×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

WK-blog: Plannen

WK-blog: Plannen
10.06.2014 -

Voetballiefhebster Erica, lifestyleredacteur bij Vriendin, houdt tijdens het WK een blog bij. Ze zit nu nog op een Grieks eiland, maar kan niet wachten tot het voetbalfestijn van start gaat!


En dan ga ik dus mijn vakantie plannen. Leuk! Lekker een weekje naar de zon. Maar wacht eens even: wanneer kán ik eigenlijk weg? Deadlines op het werk, verjaardagen die ik niet mag missen én natuurlijk het WK voetbal! Daarvoor wil ik thuis zijn. En daarom ben ik nu op vakantie. Voordat het feest losbarst. Alleen blijkt mijn planning niet helemaal sluitend: terwijl ik straks in het vliegtuig terug naar huis zit, speelt gastland Brazilië tegen Kroatië. Het grote sambafestijn gaat aan mijn neus voorbij! Gelukkig ben ik wel op tijd terug voor de eerste wedstrijd van Oranje tegen Spanje.

‘We’ hebben al talloze oefenwedstrijden gespeeld. Voorbeschouwingen, bespiegelingen en praatprogramma’s zijn er geweest om in de stemming te komen. Vlaggen, juichpakken, WK-jurkjes, sambaballen en weet ik wat nog meer liggen in heel Nederland klaar om Onze Jongens naar de winst te juichen. Ook bij mij thuis. Maar eerst geniet ik nog even van de zon op mijn Griekse eiland. Tot later!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lekker het weekend in: dit zijn de vrolijkste nummers ooit

28.07.2017 - Het is wetenschappelijk bewezen dat de volgende nummers de vrolijkste nummers ooit gemaakt zijn.

Top-10
Kunstenaar wil Helmond wereldberoemd maken met leuke actie

27.07.2017 - En als jij hem helpt, kun je een weekendje weg winnen!

Zien

1

Zo kaap jij dé perfecte watermeloen uit de supermarkt

24.07.2017 - Zie je steeds weer die overheerlijke watermeloenen in de supermarkt liggen en overweeg je er eentje mee te nemen? Lees dan deze tips.

Lees de tips
Wauw! Met deze tas ben je straatverkopers te slim af

24.07.2017 - Willen we hebben...

Zien

2

Vriendin Shopdag: save the date

24.07.2017 - Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag!

Meer info
5x jullie mooiste opblaasfiguren

24.07.2017 - Op Facebook vroegen we jullie om een foto met een flamingo, unicorn of ander opblaasfiguur. Deze vijf foto's winnen een Vriendin Zomerspecial!

Zien!
Leuke verzameltip: deze vrouw verzamelt koffiebekers van over de hele wereld

22.07.2017 - Iets origineels meenemen vanuit een ander land deze zomer? Deze Instagrammer drinkt aardig wat koffie in haar leven en neemt de mooiste koffiebekers mee voor haar verzameling. Welke vind jij het leukst?

Lees verder
Te leuk om mee te wachten: schoolspullen shoppen

22.07.2017 - De zomervakantie duurt nog wel even, maar de leukste schoolspulletjes liggen alweer in de winkels. Wij zetten een paar producten in de schijnwerpers ter inspiratie.

Shopping
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 103 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!