×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

WK-blog: Plannen

WK-blog: Plannen
10.06.2014 -

Voetballiefhebster Erica, lifestyleredacteur bij Vriendin, houdt tijdens het WK een blog bij. Ze zit nu nog op een Grieks eiland, maar kan niet wachten tot het voetbalfestijn van start gaat!


En dan ga ik dus mijn vakantie plannen. Leuk! Lekker een weekje naar de zon. Maar wacht eens even: wanneer kán ik eigenlijk weg? Deadlines op het werk, verjaardagen die ik niet mag missen én natuurlijk het WK voetbal! Daarvoor wil ik thuis zijn. En daarom ben ik nu op vakantie. Voordat het feest losbarst. Alleen blijkt mijn planning niet helemaal sluitend: terwijl ik straks in het vliegtuig terug naar huis zit, speelt gastland Brazilië tegen Kroatië. Het grote sambafestijn gaat aan mijn neus voorbij! Gelukkig ben ik wel op tijd terug voor de eerste wedstrijd van Oranje tegen Spanje.

‘We’ hebben al talloze oefenwedstrijden gespeeld. Voorbeschouwingen, bespiegelingen en praatprogramma’s zijn er geweest om in de stemming te komen. Vlaggen, juichpakken, WK-jurkjes, sambaballen en weet ik wat nog meer liggen in heel Nederland klaar om Onze Jongens naar de winst te juichen. Ook bij mij thuis. Maar eerst geniet ik nog even van de zon op mijn Griekse eiland. Tot later!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |