×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

WK-blog: Plannen

WK-blog: Plannen
10.06.2014 -

Voetballiefhebster Erica, lifestyleredacteur bij Vriendin, houdt tijdens het WK een blog bij. Ze zit nu nog op een Grieks eiland, maar kan niet wachten tot het voetbalfestijn van start gaat!


En dan ga ik dus mijn vakantie plannen. Leuk! Lekker een weekje naar de zon. Maar wacht eens even: wanneer kán ik eigenlijk weg? Deadlines op het werk, verjaardagen die ik niet mag missen én natuurlijk het WK voetbal! Daarvoor wil ik thuis zijn. En daarom ben ik nu op vakantie. Voordat het feest losbarst. Alleen blijkt mijn planning niet helemaal sluitend: terwijl ik straks in het vliegtuig terug naar huis zit, speelt gastland Brazilië tegen Kroatië. Het grote sambafestijn gaat aan mijn neus voorbij! Gelukkig ben ik wel op tijd terug voor de eerste wedstrijd van Oranje tegen Spanje.

‘We’ hebben al talloze oefenwedstrijden gespeeld. Voorbeschouwingen, bespiegelingen en praatprogramma’s zijn er geweest om in de stemming te komen. Vlaggen, juichpakken, WK-jurkjes, sambaballen en weet ik wat nog meer liggen in heel Nederland klaar om Onze Jongens naar de winst te juichen. Ook bij mij thuis. Maar eerst geniet ik nog even van de zon op mijn Griekse eiland. Tot later!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie