×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Leuk uitje: Sissy-Boy Summer Market

Leuk uitje: Sissy-Boy Summer Market
22.05.2014 -

Heb jij nog niets in je agenda staan aanstaande zaterdag? Ga gezellig samen met je gezin of een vriendin naar de Sissy-Boy Summer Market in Amsterdam!


Het merk Sissy-Boy organiseert als start voor de zomer de ‘Sissy-Boy Summer Market’. Deze markt is de plek waar je de meest exclusieve en lucratieve zomerkoopjes op de kop kunt tikken. De markt heeft kraampjes met kunst, mode, interieur en accessoires.

Bewonder kunst van onder meer Charlotte Greeven en Josien Bruinsma of bekijk interieurartikelen van Fairforward. Ben je juist op zoek naar fijne, exclusieve fashion-items? Dan zit je ook zeker goed op deze markt. Naast de Sissy-Boy zomercollectie vind je ook items van onder andere Gsus en Kiss And Tell. Zo kom jij zeker weten thuis met een exclusief koopje!

De markt wordt de hele dag door vergezeld door vrolijke bandjes, singer-songwriters en te gekke DJ’s! Naast rondlopen op de markt, kun je ook deelnemen aan diverse workshops. Je kunt ’s ochtends al meedoen met een yoga- of bootcamples en daarna genieten van een gezond ontbijtje.

De Sissy-Boy Summer Market vindt aanstaande zaterdag 24 mei plaats in het Openluchttheater Vondelpark te Amsterdam van 10:00 tot 19:00 uur. Entree is gratis!

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |